NOAM Mobili Design este cel mai nou showroom de mobilă luxury din București

Fondatorii ANG Luxury Properties, Nicoleta și Alexandru Manea, alături de Alina și Marius Peter, anunță deschiderea celui mai nou showroom de mobilă luxury din București, NOAM Mobili Design. Investiția totală în proiect depășește 400.000 euro și rezultatul este un spațiu transformat de la zero.

Acest showroom se remarcă prin calitate și unicitate și a fost creat astfel încât să îndeplinească nevoile și cele mai exigente cerințe ale clienților. Noam Mobili Design este o colecție de concepte cu o capacitate remarcabilă de a se potrivi în orice stil, datorită esteticii moderne a designului minimalist și funcțional, care pune accent pe spațiu, iar calitatea detaliilor face ca toate proiectele să fie unice. Produsele expuse vin exclusiv de la producători și designeri italieni și se remarcă prin perspectiva futuristă, un simț estetic excepțional și materiale premium, unicat. Totodată, Marius Peter, unul dintre fondatorii proiectului, este specialist în domeniul mobilierului din Italia și lucrează cu furnizorii din țară de 16 ani.

Noam Mobili Design este un răspuns firesc la dezvoltarea cerințelor clienților din România care pun din ce în ce mai mult accent pe importanța mediului locuit și impactul său asupra stării generale de spirit. În acest context, componenta de design, dar și un concept personalizat sunt esențiale.
Cifrele segmentului premium arată o creștere cu aproximativ 15% în ultima perioadă. Totodată, românii au început să aibă o perspectiva mai nuanțată asupra proiectelor de lux și prețuiesc mai mult unicitatea proiectului, locația în care este amplasat, dar și avantaje ca discreția oferită, suprafețele impunătoare și arhitectura gândită în cele mai mici detalii.
„Odată cu Noam Mobili Design facem un pas firesc în consolidarea prezenței ANG Luxury Properties pe piața din România. Acest proiect, ca toate de până acum, a fost gândit în raport cu nevoile clienților care au investit și investesc încredere în noi și în ceea ce facem. Aceștia sunt oameni inteligenți care profită de orice oportunitate de dezvoltare. Cât despre cei care caută un acasă, îl vor găsi mereu la ANG Luxury Properties. Sentimentul segmentului luxury este unul de prosperitate, ambiție și dezvoltare, unde nu lăsăm loc pentru negativism și stagnare. Aceste crezuri ne-au ajutat în tot ceea ce am făcut și ne motivează pentru viitor”, a declarat Alexandru Manea, fondator ANG Luxury Properties.


Pentru NOAM Mobili Design, estimarea e atingerea unei cifre de afaceri de 1 mil. euro în primul an de activitate pe piața din București.
Despre ANG Luxury Properties
ANG Luxury Properties a fost fondată de Alexandru și Nicoleta Manea în 2011 și este o agenție imobiliară care deservește cumpărători și vânzători de proprietăți de lux din zona de Nord a Bucureșitului. Agenția este formată dintr-un grup de consultanți imobiliari talentați cu o performanță de peste 15 milioane de euro vânzări totale și 150 de milioane de euro în listări active. Agenția încheie peste o sută de oferte anual și a intermediat multe dintre cele mai mari vânzări rezidențiale ale orașului, inclusiv numeroase tranzacții record.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed