Ștefan Bănică jr. împlinește astăzi 55 de ani! ”Vreau să mă bucur cât mai mult de viață”

0

Ștefan Bănică jr. împlinește astăzi 55 de ani! Actor, cântăreț și vedetă de televiziune, polivalentul artist și-a clădit o carieră uriașă prin forțele proprii, nefiind intimidat de marele nume și moștenirea rămasă de la părintele său.

Deși nu pare, Bănică Jr. a împlinește astăzi 55 de ani, vârstă ce nu-l sperie, după cum chiar el o spune. ”Vreau să mă simt bine, să mă bucur de viață, asta îmi propun să fac înainte de toate. După niște ani am realizat că dacă nu te simți bine și treci prin viață precum gâsca prin apă, e degeaba.”

Faptul că timpul parcă a rămas în loc pentru Ștefan Bănică Jr deși a împlinit 55 de ani?  Actorul este într-o formă de invidiat și, uimitor, s-a transformat prea puțin în ultimii 35 de ani de la lansarea primului film din seria ”Liceenii”, una dintre cele mai vizionate pelicule de la sfârșitul anilor ’80. În primul rând datrită genei moștenită, dar și disciplinei impuse din viața sa (muncă, sport și mâncare sănătoasă).

Ștefan Bănică jr. împlinește astăzi 55 de ani!Mă simt ca la 30”

”Mă simt de 30. Nu știu dacă arăt de 30, dar eu așa mă simt. Nu are importanță pentru tine cum arăți, pentru tine are importanță cum te simți. Nu spun că nu trebuie să ai grijă de tine. Dar e important ca spiritul să fie tânăr. Spiritul nu poate îmbătrâni decât dacă îl constrângi. La noi, la actori, este o vorbă: atât timp cât nu moare copilul din tine, rămâi tânăr”, spune Ștefan Bănică Jr., tată a trei copii: Radu Ștefan  (a cărui mama este Camelia Constantinescu), Ana Violeta (făcută cu Andreea Marin) și Alexandru, rodul iubirii sale cu actuala sa soție, Lavinia Pârva.

Ca în fiecare an, Ștefan Bănică jr își strânge prietenii la un ”ospăț” rock ‘n’ roll cu ocazia zilei sale de naștere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.