Nokia a lansat C5 – un smartphone optimizat pentru reţele sociale

Nokia C5 permite utilizatorilor să păstreze legătura cu oamenii care contează cel mai mult, oferind acces direct la contactele preferate din ecranul de start, iar actualizările de status ale prietenilor de pe Facebook sunt vizible din agenda de contacte a telefonului.

Accesarea site-urilor de socializare precum Facebook sau MySpace este facilă şi rapidă, iar mesageria instantanee şi conturile de e-mail de la Ovi Mail sau de la alţi furnizori de e-mail sunt disponibile prin Nokia Messaging.

Nokia C5 dispune de o cameră de 3,2 megapixeli, o cartelă de memorie de 2GB inclusă în pachetul de vânzare şi o conexiune de date de înaltă viteză pentru încărcarea fără efort a imaginilor şi clipurilor video pe diverse site-uri de socializare.

  
Nokia C5 oferă cea mai nouă versiune Ovi Maps cu serviciul gratuit de navigaţie auto şi pietonală, inclusiv împărtăşirea poziţiei geografice pe Facebook. Nokia C5 asigură, de asemenea, navigarea rapidă pe Internet, oferind acces facil la muzică prin Ovi Music şi posibilitatea de personalizare a conţinutului prin Ovi Store.

Nokia C5 va fi livrat pe anumite pieţe începând din al doilea trimestru al acestui an.

Citeşte şi

Nokia atacă piaţa cu noul E72. Intră aici să vezi ce aduce nou!

Nokia oferă gratuit serviciul de navigaţie auto şi pietonală pe telefoanele proprii

Nokia a lansat modelele 6700 slide şi 7230

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed