Nokia a lansat trei noi smartphone-uri

Noile terminale, sunt strâns integrate cu servicii şi aplicaţii Ovi optimizate, reafirmă viziunea Nokia, cea a unei industrii a mobilităţii definite tot mai mult de experienţe şi terminale conectate la reţele sociale şi bazate pe locaţie.

“Astăzi, ofensiva noastră pentru supremaţia pe segmentul de smartphone-uri se intensifică” a declarat Niklas Savander, Vicepreşedinte Executiv, Markets, Nokia.

 “În ciuda intensificării competiţiei, Symbian rămâne cea mai utilizată platformă pentru smartphone-uri din lume. Noua noastră familie de smartphone-uri lansată astăzi este bazată pe noul sistem de operare Symbian, reconfigurat pentru a fi mai rapid, mai eficient şi mai uşor de folosit, atât pentru utilizatori cât şi pentru dezvoltatori”, a spus Savander.

Nokia E7 – un smartphone ideal pentru afaceri. Fiind integrat cu Microsoft Mail for Exchange, Nokia E7 asigură acces direct, în timp real şi securizat la conturile de e-mail corporative, oferind suport pentru o gamă de soluţii de securitate destinate companiilor. Terminalul este dotat cu un ecran tactil polarizat de 4 inchi şi tastatură completă, iar utilizatorii business vor descoperi că Nokia E7 are forma şi dimensiunile ideale pentru citirea şi editarea de documente text, tabele sau slide-uri. Preţul estimativ este de 495 euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.
Nokia C7 – un smartphone cu design atrăgător şi elegant, ideal pentru utilizarea reţelelor sociale. Aveţi acces la actualizări în timp pe reţele sociale precum Facebook şi Twitter şi puteţi vizualiza conturile de e-mail Yahoo! sau Gmail direct pe ecranul de start. Nokia C7 are un afişaj de 3,5-inchi iar designul este o combinaţie impresionantă de oţel inoxidabil, sticlă şi margini rotunjite. Preţul estimativ este de 335 euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.
Nokia C6 – un smartphone elegant, de mici dimensiuni. Fiind dotat cu un ecran polarizat ce asigură vizibilitate sporită în condiţii de lumină naturală şi capabilităţi tactile complete, noul Nokia C6 (C6-01) oferă ce este mai bun în domeniul reţelelor sociale şi al divertismentului mobil, având un design din oţel inoxidabil şi sticlă. Sunteţi conectaţi la email, aveţi acces la milioane de melodii prin Ovi Music şi puteţi descărca aplicaţii şi jocuri de la Ovi Store. Preţul estimativ este de 260 euro, fără taxele şi subvenţiile aplicabile.

Livrările pentru Nokia E7, Nokia C7 şi C6 vor începe înainte de finalul acestui an.

Noua familie de smartphone-uri Symbian va include o experienţă Ovi Store complet actualizată. Aceasta este bazată pe o interfaţă cu utilizatorul mai intuitivă şi o nouă funcţie de accesare a aplicaţiilor şi jocurilor cunoscute, disponibile acum sau în curând, precum foursquare, Angry Birds, Need for Speed Shift şi Real Golf 2011. În plus, Ovi Store va continua să ofere aplicaţii în exclusivitate, precum Audiotube, Tesco şi altele, alături de favorite ale utilizatorilor precum Fring, Shazam şi Asphalt 5.N

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed