Nouă persoane diferite au închiriat același apartament de la un bărbat din Sibiu. Toți au rămas fără bani

Un bărbat din Sibiu a reușit să ducă de nas nouă oameni diferiți cu apartamentul pe care îl dă spre închiriere.

În nici două luni, a luat bani de la toți și le-a dat în schimb chei false. Polițiștii din Sibiu au anunțat miercuri că au reținut un bărbat în vârstă de 45 de ani, cercetat penal pentru înșelăciune – 9 acte materiale.

Sibianul este cercetat în libertate

Bărbatul din Sibiu este bănuit că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, ar fi indus în eroare 9 persoane cărora le-ar fi promis închirierea unui apartament din orașul Sibiu, încasând diverse sume de bani ca avans și o primă chirie lunară.

„Bărbatul ar fi intrat în legătură cu victimele prin intermediul unor conturi false de pe rețelele de socializare și, după primirea sumelor de bani solicitate, le-ar fi oferit chiriașilor chei false. Prejudiciul creat se ridică la suma de 17.280 de lei.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 21 ianuarie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, iar la data de 22 ianuarie procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu a dispus continuarea cercetărilor cu persoana în stare de libertate”, informează IPJ Sibiu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed