Noua vedetă AUR i-a calificat ”eroi” pe legionarul Zelea Codreanu și pe autorul Holocaustului, Antonescu

Călin Georgescu a acceptat să fie președinte de onoare al partidului extremist AUR, a anunțat luni seară la Antena 3 George Simion, copreședintele partidului. Simion a explicat că AUR vrea să evite fragmentarea votului ”suveranist” și că partidul său are suficiente funcții pentru toți.

”Mă bucur că de azi începând domnul Călin Georgescu a acceptat să fie președinte de onoare al partidului și că reușim să unificăm toate forțele, pentru că vor apărea încă zece partide precum AUR în perioada următoare – unele au apărut – tocmai ca să fragmenteze votul suveranist, votul forței patriotice. Și nu o să permit lucrul acesta, fiecare e binevenit în AUR, avem destule funcții să le dăm”, a declarat George Simion la Antena 3.

Călin Georgescu a fost indicat de Simion drept posibil candidat la alegerile prezidențiale: ”Cu siguranță AUR va intra în turul 2 la alegerile prezidențiale cu al său candidat. Și eu cred că avem o șansă bună de a câștiga fotoliul de președinte al României. Acum, cine va fi candidatul din partea AUR vom vedea. Domnul Călin Georgescu este un om foarte capabil”.

Călin Georgescu a apărut în anii 2000 în spațiul public, numele său fiind promovat de Dan Puric și de organele de propagandă ruse (mai întâi canalul Russia Today, apoi Sputnik).

În 2020, Călin Georgescu i-a catalogat drept ”eroi ai neamului românesc” pe căpetenia legionară Corneliu Zelea Codreanu, autorul unor asasinate politice în perioada interbelică, și pe Ion Antonescu, autorul Holocaustului din România. Raportul Comisiei Wiesel arată că regimul Antonescu este responsabil de moartea a 280.000 – 380.000 de evrei și 11.000 de romi.

”România nu a trăit prin sclavi, ci a trăit prin Ștefan cel Mare, Mihai Viteazu, Horia, Avram Iancu, Cuza, Kogălniceanu, prin Corneliu Zelea Codreanu, prin mareșalul ion Antonescu și mulți mulți alți eroi. Prin ei vorbește și a vorbit istoria națională, și nu prin lacheii de serviciu ai puterilor globaliste care azi conduc România vremelnic. Români: sus inimile, jos măștile”, spunea Călin Georgescu într-un clip video postat pe pagina sa de Facebook în 9 noiembrie 2020.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed