AcasăEconomieNoul şef al fostului Hotel Intercontinental din Bucureşti, fost manager în hoteluri...

Noul şef al fostului Hotel Intercontinental din Bucureşti, fost manager în hoteluri de lux din întreaga lume: România este o ţară foarte frumoasă, cu un potenţial enorm în ospitalitate

”Începând cu luna septembrie 2022, Grand Hotel Bucharest are un nou General Manager. Salim Touma are o experienţă de peste 15 ani de conducere în marile branduri hoteliere, precum Marriott sau Intercontinental Hotels Group. Şi-a început cariera în domeniul ospitalităţii în anul 1996, iar până în prezent a ocupat o serie de funcţii de conducere în hoteluri de lux din întreaga lume”, anunţă hotelul.

De-a lungul carierei a fost premiat pentru proiectele sale, lansând, operând şi deservind mai mult de 40 de hoteluri.

„România este o ţară foarte frumoasă cu un potenţial enorm în ospitalitate. Îmi place energia Bucureştiului şi căldura oamenilor. Grand Hotel Bucharest este un hotel simbol cu o locaţie extraordinară şi servicii remarcabile. Sunt onorat să lucrez pentru acest hotel.  Împreună cu echipa de aici am pornit într-o călătorie minunată pentru a atinge excelenţa în lux pentru Grand Hotel Bucharest”, spune Salim Touma, general manager al Grand Hotel Bucharest.

Grand Hotel Bucharest fost înfiinţată în 10 decembrie 1996. Este listată pe piaţa Rasdaq a BVB şi are un capital de 83,35 milioane lei. În 2020, compania a raportat o cifră de afaceri de 12.781.270 lei şi 79 de angajaţi.

Hotelul are 22 de etaje, 257 de camere şi apartamente, un Club Lounge la etajul 21, un centru de spa cu piscină interioară la etajul 22, două restaurante şi peste 1.500 de metri pătraţi de spaţii pentru conferinţe.  

 

 

 

Ultimele Articole