O asociaţie de pensionari oferă excursie gratuită la București la marele miting PSD anunţat de Liviu Dragnea

„În data de 19 mai 2018, se organizează excursie la Bucureşti, cu ocazia desfăşurării mitingului pentru susţinerea familiei formată dintr-un bărbat şi femeie. Excursia este gratuită”, se precizează în anunţ.

 

 

Anunţul a generat valuri de comentarii, Asociaţia de pensionari fiind acuzată că face jocurile PSD.

 

 

„Mai sunt locuri! Oricând e nevoie să apăraţi PSD şi pe infractori, se găsesc autobuze « gratuite ». Tot « gratis » i-a adus PSD şi pe mineri în 1990. Tot un fel de mineriadă e şi asta, a pensionarilor contra tinerilor”, a scris un internaut pe pagina Asociaţiei.

 

 

 

„Mitingul de la Bucureşti NU are legătura cu familia tradiţională. Vă duceţi ca să-i „semnaţi” lui Dragnea că poate să călărească ţara asta cum vrea şi cât vrea. Urmaşii nu ne vor mulţumi că i-am ferit de familii gay dar ne vor acuza că le-am dat viitorul, pe gratis, unor hoţi!”, este un alt mesaj.

 

 

La ultima şedinţă a CEx, liderul PSD a anunţat organizarea unui miting foarte mare de susţinere a familiei tradiţionale.

 

 

Opoziţia spune însă, că susţinerea familiei tradiţionale este doar un pretext, mitingul anunţat de PSD fiind, de fapt, un miting de susţinere „a familiei tradiţionale din politică formată din Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu”.

 

 

„Eu cred că nimeni nu are dreptul să politizeze această temă, care este o temă de conştiinţă, iar faptul că PSD politizează această temă arată disperarea în care se găsesc datorită prăbuşirii catastrofale datorată unei guvernări catastrofale, care nu a făcut altceva decât să distrugă echilibrele economice, să creeze haos şi nelinişte în toate sectoarele de activitate din România”, declara liderul PNL, Ludovic Orban.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed