Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului! Executată silit și plină de datorii, ”Querida” își vinde hainele. De unde pot fi cumpărate!

0

Viața plină de huzur și succese în afaceri lăudate a Oanei Zăvoranu a apus! Fosta prezentatoare de televiziune, vedetă de telenovele și critică la adresa femeilor din showbizz în online și-a deschis un magazin online unde își vinde hainele în care strălucea odinioară.

Oana (50 ani) se confruntă cu mari probleme financiare de când anumiți  creditorii au cerut executarea silită, are lacătul pus pe clinica de imagistică medicală pe care o lăuda, este îngropată în datorii și riscă să își piardă chiar și casa tot în contul unor bani împrumutați. Mai mult, fiind acționată în judecată de creditori caută o cale să eșaloneze creditele la furnizori de echipamente.

Oana Zăvoranu a ajuns la fundul sacului! ”Începând cu săptămâna viitoare se va deschide unicul site de acest tip. Secțiunea ”vintage by Oana”, de unde veți putea achiziționa atât online cât și cu vizită la locație multe, foarte multe dintre outfituri, genți, curele impecabile folosite de mine de-a lungul timpului. Știu cât de mult vă doreați să aveți ceva de la mine, a venit momentul mult dorit pentru fanele mele și nu numai. Voi reveni cu detalii zilele astea, cum o să fie, doar pentru voi,  a fost anunțul Oanei Zăvăranu pe una din paginile sale de socializare.

Moda vândutului hainelor purtate ale vedetelor a fost dată de Bianca Drăgușanu și Adelina Pestrițu, iar multe vedete care, atente cu imaginea lor,  nu poartă ținutele de mai multe ori li  folosesc astfel de campanii pentru a mai ”ușura” garderoba.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.