ChatGPT poate naviga acum pe internet pentru a îți arăta informațiile de azi

OpenAI, startup susţinut de Microsoft, a declarat miercuri că ChatGPT poate naviga acum pe internet pentru a oferi utilizatorilor informaţii actuale şi că navigarea nu se mai limitează la date anterioare lunii septembrie 2021, transmite Reuters.

”Navigarea este disponibilă astăzi pentru utilizatorii Plus şi Enterprise şi ne vom extinde la toţi utilizatorii în curând. Pentru a o activa, alegeţi Răsfoire cu Bing în selectorul de sub GPT-4”, a spus compania într-o postare pe X, cunoscută anterior ca Twitter .

OpenAI a anunţat o actualizare majoră a ChatGPT la începutul acestei săptămâni, care va permite chatbotului viral să aibă conversaţii vocale cu utilizatorii şi să interacţioneze folosind imagini, apropiindu-l de asistenţii populari de inteligenţă artificială (AI) precum Siri de la Apple.

Startupul de inteligenţă artificială din spatele ChatGPT vorbeşte cu investitorii despre o posibilă vânzare a acţiunilor existente la o evaluare mult mai mare faţă de acum câteva luni, au declarat marţi reportajele presei.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed