Opulenta vila inspirată de Casa Albă pe care Nicolae Guță cere aproape de 1 milion de euro /FOTO

0

Manelistul latifundiar al anilor 2000, Nicole Guță își vinde, la un preț exorbitant, imensa clădire de la Petroșani, numită de localnici ”Casa Albă”, a cărei fațadă proprietarul declara că a fost inspirată de reședința președinției Statelor Unite (The White House).

Cu puțin sub 1 milion de euro cere pe cea mai impunătoare-mulți sunt de părere că e și cea mai chicioasă- vilă din oraș (950.000 euro, preț negociabil).

În vârstă de 55 de ani, de când s-au rărăt ”ploile de bani” iar bacșișurile s-au diminuat, vedeta parangheliilor din anii 2000 pare că întâmpină serioase probleme de ordin financiar. Cât despre cheluielile cu familia sa, solistul fiind recordman la număr de copii (12 moștenitori), s-a decis să trăiască mai modest. Așa că s-a hotărât să vândă căsoiul gata mobilat, pe terasa căruia nepoții săi și-au făcut teren de minifotbal.

”Clădirea se distinge prin impresionantul stil arhitectural în care a fost construită și poate satisface cele mai exigente pretenții. Reprezentarea tuturor detaliilor a fost gândită și executată de către firme specializate în construirea clădirilor arhitecturale. Designul interior nu face excepție de la rafinament și eleganță, impunându-se plăcut stilul arhitecturii clasice, regăsit și în unele clădiri reprezentative ale României.

Cum arată vila inspirată ”Casa Albă” pe care Nicolae Guță cere 950.000 euro

Elementele decorative interioare, împreună cu mobilierul din lemn masiv, se ridică la cel mai înalt standard de calitate și gust. Proprietatea este pretabilă pentru sedii oficiale, hotel boutique, domeniu de vacanță, dar și pentru oricine își dorește să locuiască într-un imobil confortabil. Zona in care este amplasat imobilul este favorabila, aflandu-se in vecinatatea complexelor comerciale si a principalelor puncte turistice montane: Parâng, Straja, Voineasa, Pasul Vâlcan, Transalpina.

Suprafață totală teren- 2200 mp, suprafață utilă casă- 530 mp, suprafata construită casa: 740 curte – 1670 mp, 4 dormitoare (fiecare cu baie individuală), număr total băi- 6, încălzire termică pe gaz, an construcție 2008, acces frontal generos, poziționare direct din DN66, ansamblu supravegheat video”, se arată în pomposul anunț prin care Nicolae Guță prezintă generoasa casă situată aproape de Parâng.

În ultimii ani, Nicolae Guță a vândut proprietăți în București și Mamaia

 În lipsă de lichidități în ultimii 10 ani, Nicolae Guță, manelistul care a avut chiar și o agenție imobiliară în București, a mai vândut o vilă în Cartierul Dămăroaia, un apartament la Mamaia Nord și unul în Piața Victoriei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.