Orban ia atitudine în conflictul cu liberalii care contestă negocierile pentru guvernare

Orban a admis că există nemulțumiri în partid, dar a spus că a fost nevoit să cedeze unele ministere în negocierile cu USR PLUS și UDMR pentru că imperativul momentului e ca România să aibă rapid un guvern funcțional, potrivit G4Media.ro

 

Un restaurant va servi în premieră carne de pui crescută în laborator

 

  • Principalele declarații ale lui Ludovic Orban despre mișcările din partid:

– BPN nu a fost convocat. A fost o informație. Prioritatea noastră e de a finaliza programul de guvernare, toate discuțiile necesare pentru învestirea cât mai rapidă a unui guvern. Sunt necesare măsuri pe final de an care să permită echilibrarea bugetului, combaterea pandemiei.

 

Ion Dichiseanu, internat în la Spitalul de Urgență Floreasca! Marele actor a fost transportat cu ambulanța, cu probleme respiratorii severe

 

– Niciodată nu pot fi toți mulțumiți. Când vor fi finalizate negocierile, toate candidaturile la funcțiile de demnitate publică vor fi analizate în BPN, unde vor fi aleși cei mai buni candidați ai partidului. Eu am respectat mandatul politic întrutotul. Una dintre variantele cu care am fost mandatat a fost acceptată. PNL deține premier și 9 ministere, deci am respectat mandatul BPN. În ce privește ministerele, nu mai suntem guvern monocolor, trebuie să respectăm partenerii de coaliție. Suntem o echipă. Între mine și liderii din Ardeal nu există nicio tensiune.

 

– Sigur că nu toată lumea poate fi mulțumită, dar e o împărțire pe baza unor preferințe, până la urmă e normal să apară și cedări. Eu am încredere că pentru România e important să avem învestit cât mai rapid un guvern de centru-dreapta.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed