Patrizia Paglieri o ia de la 0 cu banii de la Asia Express. Își deschide un nou local

0
117

Cu banii de la Asia Express”, Patrizia Paglieri își deschide un nou local. Lovită de restricțiile impuse în 2020, fosta vedetă a ”MasterChef” a trebuit să-și închidă restaurantul, în plus au încetat și contractele de imagine pe care le avea cu diverse restaurant din București.

Carismatica italiancă a primit o șansă pentru care a luptat mult, greul concurs de televiziune ”ASIA Expess 4”, unul dintre cele mai așteptate show-uri ale toamnei. Patrizia a înfruntat durul reality show alături de fiul său, Francesco. Onorariul primit în urma show-ului ce va începe pe 18 septembrie, la Antena 1, este șansa de a se întoarce în business-ul HORECA.

PRIMELE IMAGINI de la cununia Simonei Halep. Invitații nu au voie cu telefoane mobile

Patrizia Paglieri o ia de la 0 cu banii de la Asia Express

“Abia am terminat de renovat bucătăria de restaurant și am dat drumul la delivery. Sunt foarte obosită. Am avut cumpărată aparatura și am schimbat gresia. Mă ajută Francesco, am dat drumul la mâncare, lumea zicea că m-a așteptat multă vreme. Fac meniu mixt, fac paste, meniu italienesc, de-ale mele, cu ierburi aromatice. Dar meniul este mult mai mic ca la restaurant, nu-l am decât pe fiul meu. El e cel mai bun ajutor, pentru că face cu suflet, pentru casă. Vă aștept“, este invitația Patriziei, fosta jurată ”MaterChef” (Pro Tv).

”Cât despre experiența show-ului concurs în care s-a aflat în competiție, Patrizia spune că: ”o zi în Asia Express este cât un an la București. Seara, la culcare, nu apucăm să povestim despre tot ce am făcut de-a lungul zilei pentru că se întâmplă prea multe, iar noi cădem lați de oboseală. Somnul e o mare problema aici, cu 4-5 ore dormite pe noapte eu mă descurc foarte greu”

Prădat de hoți, deși aceștia au fost prinși, Marian Vanghelie nu va vedea prejudiciul înapoi. Nu poate justifica furtul de 200.000 de euro