Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Denise Rifai. ”Am gusturi și plăceri costisitoare”

Denise Rifai a devenit una dintre cele mai populare prezentatoare de televiziune și asta datorită ineditei emisiuni pe care o prezintă, ”40 de întrebări” ( Kanal D), talk show-ul cu întrebări incomode ajuns în topul audiențelor.

Odată cu succesul, numelele său tot mai pronunțat, vârsta, dar și originea prezentatoarei au devenit curiozități naționale, de asemenea averea sa.

Din capul locului, Denise Rifai nu a aduns niciodată că se trage dintr-o familie bună, ce i-a oferit tot ce și-a dorit. S-a născut în Iordania, într-o familie înstărită și influentă. Tatăl său, de profesie arhitect, descendent dintr-o familie cunoscută în țara sa de origine, a fost încântat când fiica sa s-a înscris la Facultatea de Limbi Străine-Engleză-Arabă din cadrul Universității București, însă Denise (36 de ani) a ales în cele din urmă să urmeze o carieră în jurnalism. O meserie în care nu se câștigă enorm însă prezentatoarea de televiziune nu se plânge.

Pe ce cheltuie cel mai mult Denise Rifai

Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Denise Rifai

Întrebată în ce își investește banii, Denise se declară  pasionată de modă, și că cheltuie mult pe haine, pantofi și accesorii. ”Am niște gusturi foarte costisitoare! Îmi place, sunt femeie și am această vanitate. Sunt economist totuși la bază, sunt o tipă foarte echilibrată, știu cât de greu se câștigă banii. Eu însămi câștig banii și o fac cu foarte multă muncă, așa că sunt foarte calculată, dar pe de altă parte îmi fac plăceri și am și plăceri scumpe”, spune Denise Rifai al cărei tată a crescut-o ca pe o prințesă.

M-am născut dorindu-mi și plăcându-mi să fiu o prințesă. Eu îl iubesc pe tata foarte mult. Tata avea mulți băieți, prietenii lui arabi, și îmi aduc aminte de mine, mică fiind, plină de aur, aur mult la mâini și alintându-mă mai mult singură, așezându-mă în brațele prietenilor tatălui meu și întrebându-i foarte cald: ce cadou mi-ați adus? Și trebuia să fie puțin aur”, povestește prezentatoarea de televiziune.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed