AcasăMoney&PeoplePepe, iarăși tatic, după divorț! Iubita sa este însărcinată. ”Voi avea un...

Pepe, iarăși tatic, după divorț! Iubita sa este însărcinată. ”Voi avea un băiețel!”

Pepe va fi tătic din nou, după divorțul de mama fetițelor sale. Yasmine, iubita sa este însărcinată în luna a șaptea.

Bucurie mare pentru solistul și vedeta de televiziune a cărui iubită, Yasmine Ody îi va dărui un copil, un băiat. Ionuț Pascu, Pepe așa cum este cunoscut artistul, mai are două fetițe cu Raluca Pastramă, fosta sa soție. Este vorba de Maria (8 ani) și Rosa (5 ani).

Pepe a reușit să țină secretul până astăzi când a hotărât să împărtășească vestea aseară,  admiratorii săi, strânși la un concert la o sală din nordul Bucureștiului.

”Moștenirea” secretă a lui Pepe! Tatăl său deține un apreciat restaurant

Pepe, iarăși tatic, după divorț! Iubita sa este însărcinată. ”Voi avea un băiețel”

Anul trecut, după ce a confirmat relația cu Yasmine, Pepe nu a ascuns faptul că are de gând să se căsătorească iar, pentru a treia oară. ”Vă mărturisesc un secret care ține de mine și de viața mea personală. Sunt atât de fericit și trebuie să împart cu oamenii care mă iubesc atât de tare vestea că voi fi tătic,  voi avea un băiețel”, a dat vestea Pepe cu încântare.

”Viața de tătic de fete este la fel ca viața de tătic de băiat, presupun. Mă uit și la prieteni, și la fratele meu, că se comportă la fel. E o grijă pe care o porți pentru copii, o responsabilitate pe care trebuie să o aibă orice părinte. E bucurie mare atunci când vezi cum evoluează copilul tău”, povestea Pepe despre experiența de părinte.

Las Fierbinți împlinește astăzi 10 ani! Cum arătau la începuturile filmului actorii celui mai urmărit serial românesc

 

Ultimele Articole