Pepe și soția sa, partaj la tribunal. Își dispută bunuri de peste un milion euro!

0
32
Pepe și soția sa, partaj la tribunal. Își dispută bunuri de peste un milion euro!

Grădinița privată ”Rosa Maria” (după numele fetițelor lor) a fost inaugurată în 2017, când cei doi formau o familie admirată. Imobilul, situat aproape de centrul Bucureștiului (11 camere și 10 băi), a fost cumparat de Ionuț Pascu, Pepe, așa cum este cunoscut, printr-un credit bancar de circa 450.000 euro.

 ”A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă, iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, explica Pepe celor de la Click!, la inaugurarea grădiniței care este acum disputată de cei doi, fiecare considerând că a investit în proiectul ce a mers foarte bine înainte de pandemie.

Alin Oprea, declarații incredibile de ziua iubitei sale, chiar înainte să divorțeze. ”Mi-ai salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”

Raluca consideră că trebuie să îi revină ei în totalitate,  de asemenea  Pepe,cel  care luat împrumutul cu care s-a cumpărat și amenajat spaţiul.Pe lista bunurilor ajunse la partaj se regăsesc: o vilă în Pipera, casa unde se află grădinița pe care Raluca Pastramă o administrează,un local pe Calea Victoriei dar și câteva automobile de lux.

Paulo Rossi, marea vedetă a fotbalului italian, a murit. A fost cel mai bun jucător la CM 1982