AcasăMoney&PeoplePepe și soția sa, partaj la tribunal. Își dispută bunuri de peste...

Pepe și soția sa, partaj la tribunal. Își dispută bunuri de peste un milion euro!

Grădinița privată ”Rosa Maria” (după numele fetițelor lor) a fost inaugurată în 2017, când cei doi formau o familie admirată. Imobilul, situat aproape de centrul Bucureștiului (11 camere și 10 băi), a fost cumparat de Ionuț Pascu, Pepe, așa cum este cunoscut, printr-un credit bancar de circa 450.000 euro.

 ”A fost ideea Ralucăi să facem o grădiniţă, iar hotărârea am luat-o împreună, în câteva zile. Grădiniţa va funcţiona în casa în care a copilărit Raluca, pe care am cumpărat-o noi, situată undeva în zona Bucur Obor, o casă foarte mare, construită cu suflet de socrul meu. I-am reconfigurat interiorul, am renovat-o la interior şi exterior, iar acum suntem în faza în care achiziţionăm mobilier şi rechizite şi angajăm personal autorizat. Ne dorim să avem o grădiniţă cu opţionale incluse, care să dezvolte copiii pe partea artistică, spre muzică şi actorie. Este foarte posibil să avem aici şi o creşă, dar şi after school”, explica Pepe celor de la Click!, la inaugurarea grădiniței care este acum disputată de cei doi, fiecare considerând că a investit în proiectul ce a mers foarte bine înainte de pandemie.

Alin Oprea, declarații incredibile de ziua iubitei sale, chiar înainte să divorțeze. ”Mi-ai salvat viața când alții m-au îmbolnăvit”

Raluca consideră că trebuie să îi revină ei în totalitate,  de asemenea  Pepe,cel  care luat împrumutul cu care s-a cumpărat și amenajat spaţiul.Pe lista bunurilor ajunse la partaj se regăsesc: o vilă în Pipera, casa unde se află grădinița pe care Raluca Pastramă o administrează,un local pe Calea Victoriei dar și câteva automobile de lux.

Paulo Rossi, marea vedetă a fotbalului italian, a murit. A fost cel mai bun jucător la CM 1982

Ultimele Articole