Petre Roman a împlinit 75 de ani și trăiește iubitea la intensitate maximă! ”Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință”

Petre Roman a împlinit 75 de ani și trăiește iubirea la intensitate maximă. De ziua sa este copleșit de soția sa, solista Silvia Chifiriuc!

Premierul care, în anii ’90, a devenit subiect de adulație după o vizită la fosta fabrică de confecții  Apaca (a fost tratat cu sloganul devenit de legendă: „Nu vrem bani, nu vrem valută, vrem ca Petre să ne …”), împlinește astăzi 75 de ani.

”Te iubesc cu aceeași pasiune și dorință, iubirea mea!”, este mesajul soției sale. Postare în urma căreia putem spune că Petre Roman și Silvia Chifiriuc se iubesc precum adolescenții. Cei doi s-au căsătorit în 2009, după ce fostul premier a divorțat de Mioara Roman. În anii ’90 toate femeile oftau când îl zăreau iar gospodinele au denumit  și o prăjitură cu numele său. Astăzi, Petre Roman s-a transformat radical de dragul soției sale. Fostul politician face eforturi să rămână și în formă, secretul său fiind câte o scensiune pe munte.

Antonia a primit inelul de la Alex Velea, după 8 ani de relație. ”Te iubesc până dincolo de moarte!”

Petre Roman, adulat de soția sa, la aniversarea a 75 de ani! Fostul premier nu se simte bătrân și merge des pe munte

„Greutatea pe care o am acum este egală cu cea de la 25 de ani, când eram și sportiv performant. Ca să-ți menții greutatea trebuie să fii atent la cât mănânci. Și Silvia este iubitoare de munte, am convins-o și pe ea. După care a devenit și ea o pasionată de urcat pe munte”, a spus fostul premier, sărbătoritul zilei. „Când l-am cunoscut pe Petre el nu avea o activitate prea intensă în politică. Era mult mai liber, mergea mult pe munte, mi-a insuflat şi mie această dragoste pentru munte. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. Chiuleam de la cursurile de operă ca să prind trenul, că aveam un tren la 4 fără un sfert, şi îl prindeam şi mergeam la munte. Ţin foarte mult la acest echilibru, la armonie, să fie între noi pace”, completează Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman.

Percheziții la domicilul mondenilor Brigitte și Florin Pastramă. Sunt cercetați de poliție că vindeau măști de protecție contrafăcute cu logo-urile unor firme de lux

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed