Percheziții la domicilul mondenilor Brigitte și Florin Pastramă. Sunt cercetați de poliție că vindeau măști de protecție contrafăcute cu logo-urile unor firme de lux

În acestă dimineață, polițiștii au descins la domiciliul fostei soții a lui Ilie Năstase, Brigitte și Florin Pastramă.

Cei doi au fost invitați la audieri, în cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului Serviciul de Investigare a Criminalității Economice din sectorul 2, acuzați fiind că au comercializat începând cu anul trecut produse contrafăcute, în special măști sub branduri de lux precum Louis Vuitton ori Gucci. O mască costa între 70-90 lei și au fost vândute online ori prin intermediul unui mare magazin online. Anchetatorii spun că cei doi nu aveau dreptul să folosască brandurile sub care vindeau mărcile. În plus, fiind contrafăcute, măștile nu ofereau protecție.

 

Percheziții la domicilul mondenilor Brigitte și Florin Pastramă

Drama neștiută a lui Cătălin Bordea! A fost abandonat de tată, la 2 ani, într-un autobuz. ”Nu am fost un copil dorit”

Azi dimineață polițiștii au efectuat percheziții la domicilul lui Brigitte și Florin Pastramă

Polițiști sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară pe raza județului Ilfov, emis de Judecătoria Sectorului 2 București. Percheziția a avut loc  într-un dosar în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrafacerea unei mărci și punerea în circulație de produse contrafăcute. Cercetările continua anunță Poliția Capitalei printr-un comunicat.

Ileana Șipoteanu în doliu de ziua sa de naștere. ”Astăzi e un semn de culoare neagră în calendarul inimii mele. Vă asigur că nu voi plânge”

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed