AcasăMoney&PeoplePaștele la pensiunile vedetelor. Cât te costă să ciocnești ouă roșii cu...

Paștele la pensiunile vedetelor. Cât te costă să ciocnești ouă roșii cu Andreea Esca ori Monica Anghel?/ Exclusiv

Paștele la pensiunile vedetelor, în compania lor! Andreea Esca, Mihai Găinușă, Monica Anghel, Ovidiu Komornyik ori actorul Grig Chiroiu au afaceri în domeniul ospitalității dinainte de pandemie.

Câteva vedete ale muzicii și televiziunii au decis să facă bani și din altceva, și au fost inspirate față de majoritatea celor din breasla artistică care încă suferă datorită măsurilor de protecție sanitară. Față de aceeași perioadă a lui 2020, proprietarii celebri de hoteluri și pensiuni își așteaptă cu nerăbdare clienții privilegiați care își vor petrece vacanța de Paște la ei pe moșie.

Paștele la pensiunea Andreei Esca! Un sejur de 2 zile pleacă de la 215 euro

Andreea Esca ”și-a băgat salariul” de la Pro TV într-un sătuc de lângă Sibiu. Cunoscuta prezentatoare de televiziune deține cu soțul său un mic paradis turistic la Porumbacu de Sus, localitatea unde vedeta a copilărit. Denumit OberWood, complexul de case recondiționate, transformate în locuri de cazare reprezintă un obiectiv turistic destul de apreciat. Pentru minivacanța de 1 mai toate căsuțele sunt ocupate. Un sejur de două nopți la agropensiunea Andreei Esca pleacă de la 215 euro.

Paștele la pensiunea Monicăi Anghel costă 500 lei pe două zile

Monica Anghel are un conac, numit ”Sfânta Elena”, aproape de Câmpulung Muscel. În lipsa activității profesionale, soliosta și familia sa au stat acolo mai tot anul trecut și începutul lui 2021. ”O cameră cu două paturi şi mic dejun costă 250 lei, camera triplă cu mic dejun 280 lei. În  trecut am făcut meniul împreună cu cei care au închiriat tot conacul. Noi respectăm regulile impuse de autorităţi, dezinfectăm permanent peste tot”, mărturisește Monica 49 ani), care a cumpărat hanul în 2015.

Paștele la pensiunea lui Mihai Găinușă. cazarea pe două zile, între 390 și 480 lei

Amuzantul Mihai Găinușă a făcut investiții mari la pensiunea sa din Cheia, ”Găinușa de Munte”, astfel, în prezent, a pus la frontispiciu și cea de-a patra *. Prezentatorului îi merge afacerea destul de bine și și-a format o clientelă bună căci rezervările se fac cu luni bune înainte. ”Nu mă ocup eu direct de ea, nu știu să vă spun ce preț.Are doar opt camere și, în general, se merge pe ideea de grup”, ne spune fostul ”cârcotaș”. Pe site-urile de profil, în weekenduri și de sărbători, cazarea costă pe două nopți între 390 și 480 lei, cu mic dejun.

Cristi Borcea, tată din nou! Își dorește cu ardoare al 10-lea moștenitor

Paștele la pensiunile vedetelor. Grig Ghiroiu așteaptă turiștii la Olănești. 700 lei de persoană sejurul de 3 zile 

Grig Chiroiu, ce s-a făcut cunoscut din sitcomul ”Trăzniții” (cel mai lung sitcom românesc, 1800 episoade în 17 ani), are o pensiune cochetă situată în stațiunea Băile Olănești. ”Noel”, localul său de patru *, are 12 camere și spații deschise, o terasă pe acoperișul pensiunii potrivită recomandărilor sanitare. ”De regulă, pentru 3 zile şi 2 nopţi costă 700 lei de persoană. Sigur, că se ţine cont de toate regulile de igienă, se dezinfectează ca totul să fie cum trebuie”, spune actorul care are toate locurile ocupate de Paște.

Paștele la pensiunea lui Ovidiu Komornyik din Vama Veche. Un sejur de trei nopți plecă de la 1.650 lei.

Și Ovidiu Komornyik se pregătește să facă Paștele la propriul hotel, Casa OK by Ovo din Vama Veche. Majoritatea camerelor sunt de mult închiriate, nemaifiind locuri decât după 2 mai, iar prețul pentru un sejur de trei nopți plecă de la 1.650 lei. Conform site-urilor de booking, cei ce sau trezit târziu, nu mai au șansa să petreacă Paștele la pensiunile vedetelor.

Ilie Dumitrescu și-a deschis un centru de conferințe. A clacat cu berăria pe fondul efectelor pandemiei

 

 

Ultimele Articole