„Sky Tower“ creşte văzând cu ochii: cea mai înaltă clădire din Bucureşti va avea 37 de etaje

Clădirea office, SkyTower, va avea 37 de etaje şi o înălţime de 137 de metri. La finalizare, imobilul va avea o suprafaţă construită supraterană de 50.000 de metri pătraţi şi o suprafaţă construită pe fiecare etaj de 1.150 de metri pătraţi. La etajele doi-şapte se va muta Raiffeisen Bank, scrie Adevărul.

 

În cadrul aceluiaşi amplasament se află simultan în construcţie clădirea de birouri Floreasca Office, care va avea 16.000 de metri pătraţi închiriabili, în cele şapte etaje ale sale. Aceste spaţii de birouri vor fi ocupate, de asemenea, de către Raiffeisen Bank S.A.

 

Iar în imediata vecinătate, se va ridica şi Promenda Shopping Center, un modern centru comercial şi de divertisment ,care va oferi condiţii de shopping corespunzătoare atât locuitorilor, cât şi celor care lucrează în această zonă. Suprafaţa centrului comercial va fi de 55.000 de metri pătraţi.

 

Cele trei construcţii reprezintă un proiect de anvergură dezvoltat de Raiffeisen Evolution(RE). În data de 21 noiembrie 2011, Raiffeisen Evolution a finalizat vânzarea SkyTower către Raiffeisen Property InternationaI GmbH, membră a concernului Raiffeisen Bank International AG (RBI).

 

Mall de 150 de milioane de euro


Ridicarea celor trei construcţii a presupus o investiţie de peste 250 de milioane de euro, din care 150 de milioane de euro sunt alocaţi pentru centrul comercial Promenada Mall.

„Am început construcţia centrului comercial, care ne aşteptăm să implice o investiţie de circa 150 de milioane de euro”, au declarat Gerald Beck şi Markus Neurauter, directori executivi ai RE, citaţi de site-ul PropertyEU.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed