AcasăEconomiePremierul Ciucă anunţă că situaţia generată de suspendarea zborurilor companiei Blue Air...

Premierul Ciucă anunţă că situaţia generată de suspendarea zborurilor companiei Blue Air va fi discutată, marţi seara la Guvern

„Tocmai in acest moment, merg la Guvern şi voi discuta cu cei care trebuie să se ocupe de acest subiect şi vom găsi o soluţie”, a declarat Nicolae Ciucă, chestionat, înainte de participarea la Forumul ”România Viitorului”, la Universitatea Politehnică din Bucureşti de marţi, dacă va fi o posibilă întrunire la sediul Executivului pentru a soluţiona situaţia privind suspendarea zborurilor Blue Air. 

Întrebat mai departe dacă va convoca un Comitet interministerial în acest sens, prim-ministrul a răspuns: „Dacă va fi nevoie, convoc tot ceea ce este necesar pentru a rezolva problema”.

Anterior, premierul Ciucă a solicitat rezolvarea situaţiei, întrucât românii nu pot fi lăsaţi să aştepte în aeroporturi.

Compania aeriană low-cost Blue Air a anunţat, marţi, că sistează toate zborurile programate a pleca de pe aeroporturilor din România, până luni, 12 septembrie 2022, acuzând Ministerul Mediului că a pus poprire pe toate conturile companiei Blue Air Aviation. Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a afirmat că blocarea conturilor nu justifică suspendarea zborurilor şi rece companiei reevaluarea situaţiei.

 

Ultimele Articole