AcasăEconomiePremierul Nicolae Ciucă: Salut finalizarea licitaţiei de spectru pentru acordarea drepturilor de...

Premierul Nicolae Ciucă: Salut finalizarea licitaţiei de spectru pentru acordarea drepturilor de utilizare pentru frecvenţele radio destinate implementării noilor tehnologii

”Salut finalizarea licitaţiei de spectru pentru acordarea drepturilor de utilizare pentru frecvenţele radio destinate implementării noilor tehnologii. Este rezultatul unei bune colaborări avute de ANCOM cu Guvernul, cu industria telecom şi cu mediul de afaceri în ansamblu, care va însemna o calitate mai bună a serviciilor de comunicaţii pentru români şi extinderea acestora în mai multe comunităţi din ţară”, a spus premierul pe Facebook.

Nicolae Ciucă arată că, în acelaşi timp, cu toţii ne dorim să menţinem interesul investitorilor şi să creştem competitivitatea pieţei de comunicaţii din România.

”Alături de dezvoltarea cercetării, inovării şi digitalizării, acest domeniu se înscrie în cadrul politicilor aliniate la nivel european orientate către economia viitorului. Prin finalizarea licitaţiei, responsabilităţile asumate în acest domeniu în cadrul PNRR sunt îndeplinite. Guvernul urmăreşte atingerea tuturor ţintelor şi jaloanelor, demonstrând astfel că reformele generează progres economic şi acces la finanţările europene”, mai transmite Ciucă.

Ultimele Articole