Ei sunt primii finaliști de la Românii au Talent. Se întrec pentru 120.000 de euro

0

S-au aflat primii 5 finaliști de la Românii au Talent, cel mai popular reality show de talente al momentului. Vezi care sunt norocoșii concurenți care au o șansă pentru Marele Premiu de 120.000 de euro.

Cea de-a doua semifinală va avea lco pe 20 mai a.c., când se vor fi aleși de publicul telespectator încă 5 semifinaliști. Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete i-au prezentat aseară pe Alex Dorwis (concuret originar din Cehia care, în preselecții, a primit un Golden Buzz din partea lui Smiley și Pavel Bartoș), gimnasta Gabriela Dincă, micuța pianistă basarabeană Martina Meola, Raisa Radu și Zamethreea, ce a convins telespectatorii să o voteze cu un număr uimitor de spoken word poetry.

Andi Moisescu dă din casă! Nici Andreea Esca nu știe ce salariu are

Primii finaliști de la Românii au Talent. Se întrec pentru 120.000 de euro

Juriul a avut și o propunere pentru un premiu de originalitate, și i-au dat o șansă lui Dj Hugo Arthur, uimitorul dj pentru care părinții săi și-au vândut mașina să-i cumpere aparatura tehnică. ”În 2019, de Crăciun, tatăl meu mi-a cumpărat o consolă. Tatăl meu și-a vândut mașina ca să mi le cumpere, după ce a așteptat 20 de ani să își cumpere mașina. Ei au strâns banii de mașină de când s-au cunoscut. Mama și tata nu au mers în concedii și nu s-au bucurat de tinerețe”, a mai spus Hugo Arthur.

Marea finală a Românii au Talent va avea loc pe 27 mai a.c., de la ora 20:30, finalistul ce va întruni cele mai multe voturi va pleca acasă cu premiul în valoare de 120.000 de euro.

Eurovision 2022. La ce oră începe transmisiunea finalei. România, în prima parte a concursului