AcasăMoney&PeopleAndi Moisescu dă din casă! Nici Andreea Esca nu știe ce salariu...

Andi Moisescu dă din casă! Nici Andreea Esca nu știe ce salariu are

Prieteni și colegi de aproape 30 de ani, Andi Moisescu a răscolit curiozitatea admiratorilor celei mai cunoscute prezentatoare de știri de la noi privind salariul său de legendă.

Chiar dacă tot nu au aflat cât câștigă Esca lunar de la Pro TV, totuși Andi Moisescu a spus despre prietena sa că nici ea nu-și cunoaște salariul. „Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice, «E OK, introduceți PIN-ul», și tot cu ochii închiși o face”, a spus în glumă Andi Moisescu.

În urmă cu ceva vreme, la fel de curios privind salariul fostei sale colege Andreea Esca s-a dovedit și Lucian Mândruță care a chestionat-o în acestă privință pe prima vedetă a știrilor din România. N-a aflat nici el cât bagă lunar în cont Esca, dar a aflat în schimb pe ce dă banii de regulă prezentatoarea Știrilor Pro TV.

La 10 ani, fiul lui Andrei Duban își câștigă singur banii

Andi Moisescu dă din casă! Nici Andreea Esca nu știe ce salariu are

 Nici Andreea Esca nu știe ce salariu are. O spune prietenul ei cel mai bun

”Din salariul tău uriaș, cât cheltuiești, cât investești, cât pui la CEC?”-a întrebat-o Mîndruță pe prietena sa cu care a debutat în lumea televiziunii în urmă cu un sfet de secol. Părinții m-au învățat foarte mult și despre bani. Educația mea financiară este extraordinară, în sensul că tata a fost întotdeauna un ardelean foarte cumpătat și care tot timpul a considerat că trebuie să avem bani de-o parte, puși în mai multe locuri, iar mama avea o singură obsesie: să cheltuim toți banii, ca nu cumva să ne prindă cutremurul cu bani în casă. Eu am făcut media: cheltui, dar pun și de-o parte”, i-a spus Andreea Esca, știrista care nu a pus toți banii la saltea, ci a mai făcut și investiții.

Co-fondatorul Skype, Jonas Kjellberg vine în România

Ultimele Articole