Surprinzător, cine a fost primul iubit al Andreei Esca. Este băiatul unui actor legendar /FOTO

0

Căsătorită de 21 de ani, prima mare iubire a Andreei Esca nu a fost soțul său, Alexandre Eram ci colegul său de clasă, băiatul lui Alexandru Arșinel.

Secretul său a fost bine ascuns mai mult de 30 de ani însă chiar cea mai cunoscută știristă a țării a hotărât să-l scoată la iveală. S-a întâmplat în ultimii ani ai comunismului, la  Liceul ”Gheorghe Lazăr” din București. “Primul iubit nu se uită niciodată. A fost un coleg de liceu. Eu eram în clasa a noua, iar el era clasa a XI-a. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea. Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste. Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten. De ce vă spuneam însă la începutul poveștii că amintirile mă leagă foarte strâns de al doilea?”,  sunt dezvăluirile Andreei Esca din cartea ”Ce-am făcut când am tăcut”.

Ce nebunie! S-a oferit 600.000 dolari pentru un șervețel cu lacrimile lui Lionel Messi

Cine a fost primul iubit al Andreei Esca! ”A fost o poveste foarte frumoasă”

”A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat până la sfârșitul liceului”, a spus Andreea, care a mărturisit și cum a cucerit-o Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel.

 ”Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri. Eu în acea perioadă, când ei eram împreună, eram mai tot timpul plecat cu munca mea de actor prin țară, la spectacole, petreceam puțin timp împreună. Cred că se și supără și acum dacă insist pe asemenea subiect. Nici acum nu intru în viața lui chiar dacă s-a așezat la casa lui”, a spus Alexandru Arșinel despre relația fiului său cel mic cu Andreea Esca.

Promenada Operei se deschide! 600 de artiști vor concerta în faţa Operei Naţionale Bucureşti