Primul număr al revistei Event Bazar se lansează pe 3 octombrie

0
Primul număr al revistei Event Bazar se lansează pe 3 octombrie

Prima revistă dedicată organizării de evenimente se pregăteşte de lansare la Târgul Event Bazar între 03-05 octombrie, în Parcul Izvor. Revista Event Bazar va avea un tiraj de 10.000 de exemplare, distribuţie naţională şi va costa 9,8 RON. Premieră în România, revista va deveni un accesoriu nelipsit, începând cu toamna anului 2008, de pe biroul oricărui organizator profesionist de evenimente, o sursă continuă de informaţii de calitate în domeniul event managementului. Tuborg Green Party Tour şi Dan Chişu vor fi atracţiile primului număr.

Primul număr Event Bazar ne va povesti pe larg despre tot ceea ce înseamnă organizarea unui festival de mare anvergură, drumul de la concept la realizare efectivă, bugetul, paşii ce trebuie urmăriţi şi impedimentele, luând drept exemplu Tuborg Green Party Tour. Acesta este un festival ce străbate 20 de oraşe din România într-un timp record, bazat pe ideea de club în mişcare, ce reuneşte nume precum John Creamer, Bob Sinclar, Narcothic Trust, ATB, Fedde LeGrand, James Zabiela, Pete Tong sau David Guetta.

“Considerăm că un astfel de festival merită atenţia tuturor organizatorilor de evenimente. Este un eveniment uriaş, greu de organizat şi de manipulat. Într-un timp record să montezi, demontezi, să muţi şi să montezi din nou toată logistica de eveniment într-un alt oras, înseamnă o organizare perfectă pe minute, o echipă de oameni foarte bine instruiţi dar şi o comunicare foarte bună cu clientul” declară Adela Szatvanyi, Organizator Event Bazar.

Event Bazar propune dezvoltarea pe trei dimensiuni a unei culturi a evenimentelor de calitate:
Portal- în care poţi găsi orice soluţie doreşti pentru evenimentul tău;
Revistă- un adevărat manual pentru cei care doresc să înveţe ce înseamnă organizarea de evenimente, în care poţi afla cum să “plănuieşti” un eveniment şi ce servicii pot oferi agenţiile organizatoare de evenimente.