AcasăMoney&PeoplePrincipesa Sofia, fiica defunctului rege Mihai al României, a fost implicată într-un...

Principesa Sofia, fiica defunctului rege Mihai al României, a fost implicată într-un accident rutier

Principesa Sofia, fiica defunctului rege Mihai al Româniai, a fost implicată într-un accident rutier. Carambolul s-a produs aseară, pe DN 1, în dreptul localității Corbeanca, Ilfov, iar într-una dintre mașinile implicate se afla cea de-a opta pe linia succesiunii la conducerea Casei Regale.

Principesa Sofia (65 de ani) ar fi suferit un atac de panică în urma  accidentului ce a blocat timp de minute bune traficul în zonă. ”La data de 15 mai a.c., în jurul orei 15:29, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe DN1-Otopeni, km13, sensul de mers Ploiești-București, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 3 autoturisme. La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii rutieri din Otopeni și ai Serviciul Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență, context

în care cei 3 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, care a evaluat persoanele implicate în evenimentul rutier, însă niciuna dintre acestea nu au fost transportate la spital”, este comunicarea Poliției Rutiere.

Principesa Sofia (FOTO-cea de-a treia de la stânga la dreapta), fiica defunctului rege Mihai al României, a fost implicată într-un accident rutier

Principesa Sofia, fiica defunctului rege Mihai aș României, a fost implicată într-un accident rutier

Cea de-a patra fiică a defunctrului cuplu regal al României, Mihai și Ana, Principesa Sofia a României, sora Principesei Custode a Coroanei Margareta s-a născut în Grecia, la Palatul Tatoi pe când la conducerea tronului se afla regele Paul I al Greciei, fratele bunicii alteței sale, regina mama Elena.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.