Prinţul Charles va fi editor-invitat al unei emisiuni TV celebre despre viaţa la ţară

Pentru această ediţie aniversară, echipa de la „Countrylife” a realizat emisiunea la ferma organică pe care prinţul Charles o deţine în Gloucestershire şi l-a urmat pe moştenitorul tronului britanic în timp ce acesta vizita unele dintre proiectele sale rurale iniţiate cu scopul de a îmbunătăţi vieţile oamenilor care locuiesc la ţară, informează  femalefirst.co.uk.

 

Prinţul britanic va fi intervievat de Julia Bradbury şi Matt Baker, gazdele emisiunii, şi va discuta despre importanţa pe care el o acordă vieţii la ţară. De asemenea, el va explica motivele din spatele alegerilor pe care el le va face în calitate de editor al ediţiei aniversare.

 

Ediţia emisiunii „Countrylife”, realizată de prinţul de Wales în calitate de editor-invitat, va fi difuzată de posturile BBC One şi BBC One HD în luna martie.

 

Recent, prinţul Charles a apărut în emisiunea „Wild Carpathia”, difuzată de Travel Channel UK, care prezintă unele dintre cele mai frumoase zone din Munţii Carpaţi.

 

Prinţul Charles are două proprietăţi în satul Valea Zălanului din Covasna, una dintre acestea fiind o casă veche de peste o sută de ani, care a fost complet renovată. De altfel, Prinţul Charles deţine mai multe proprietăţi în România, printre care şi o casă în satul Viscri.

 

În ultimii ani, moştenitorul coroanei britanice a făcut mai multe vizite private în judeţul Covasna, unde a fost oaspetele lui Kalnoky Tibor, la conacul din Micloşoara, construit în secolul al XVI-lea în stil renascentist şi renovat de către descendenţii familiei Kalnoky. De asemenea, prinţul Charles s-a aflat în vizite private şi în judeţele Mureş şi Harghita.

 

Prinţul Charles spunea că şi-ar dori să întâlnească şi la britanici „sentimentul apartenenţei, al identităţii,” pe care l-a remarcat la locuitorii din Transilvania.

 

„Ceea ce este minunat în Transilvania este această relaţie unică dintre om şi mediul înconjurător. Acest lucru lipseşte din societatea noastră. Oamenii tânjesc după un anumit sentiment al apartenenţei, al identităţii şi al semnificaţiilor”, declara Prinţul Charles al Marii Britanii, citat de Daily Mail.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed