PROFA ONLINE! Fiica lui EMIL BOC a dat lovitura pe TikTok! Are 190.000 de urmăritori

Cezara Boc, absolventă de Drept UBB Cluj, prezintă lecții de drept pe TikTok. Fiica lui Emil Boc are 190.000 de urmăritori, iar unele clipuri au și peste 1 milion de vizualizări.

 

Acești elevi vor avea GRATUIT la transportul aerian! Noi beneficii anunțate de Minister

 

Cel mai de succes video este cel în care Cezara Boc imită o profesoară și un elev, vorbind despre pedepse și sancțiuni pe care le ristă profesorii abuzivi.

”A fost foarte întâmplător. Stăteam într-o noapte și repetam materia pentru penal special, era 4 -5 dimineața. Am închis cărțile și am zis să fac un video pentru mine, nu să-l postez. Mi-a plăcut cum a ieșit și l-am pus, am zis că văd doi, trei prieteni.

Dimineața avea 100.000 de vizualizări. Nu plănuiam să postez. Mi-a dat follow foarte multă lume, chiar și Irina Rimes, ceea ce m-a motivat foarte tare.”, a povestit Cezara Boc pentru Clujust.ro.

 

 

Bucureștiul NU va supraviețui după un alt lockdown. Industriile care vor fi la pământ

 

 

Tânăra nu face bani din TikTok și nici nu s-a gândit la asta. ”Pe TikTok nu primești bani. Nu am privit-o niciodată așa, nu m-am gândit să fac bani online, ci mai mult de distracție.”, ne-a spus Cezara Boc, care este consilier juridic la un cabinet notarial.

 

Articolul integral pe CLUJ CAPITALA

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed