x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(13) "sportsanatate"

Raed Arafat a anunțat CE NE AȘTEAPTĂ: O vizită la urgență ar putea costa 10.000 de lei!

Previziunile sumbre privind privatizarea sistemului de sănătate sunt confirate de fondatorul SMURD, Raed Arafat. Acesta spune că în SUA un om care merge la Unitatea de Primiri Urgențe plătește fiecare consultație. Comentariile lui Arafat vin în contextul în care PNL vrea să privatizeze sistemul de sănătate și a adoptat un OUG în acest sens.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.02.2020, 9:07

“O vizită la UPU s-ar putea să te coste și 10.000 de lei. În SUA ieși cu 3.000 de dolari factura la o răceală și febră”, a declarat Raed Arafat, la România TV.

Mihai Fifor a avut o reacție dură după audierea lui Victor Costache din Parlament, care a susținut că Ordonanța privind spitalele private nu este o privatizare a sănătății.

„În audierile din Parlament, Ministrul Sănătății, Victor Costache, a declarat senin că Ordonanța privind spitalele private nu este o privatizare a sănătății, ci o modernizare a legii sănătății în beneficiul pacienților. Lucrurile stau însă exact invers, iar efectele privatizării sănătății vor duce la distrugerea sistemului public de sănătate.