Raed Arafat anunță RĂZBOI total: Ne vedem în INSTANȚĂ

0
88

Secretarul de stat Raed Arafat declară un război total după ultimele acuzații care i-au fost aduse în legătură cu protestele din țară.

Întrebat cum comentează protestele de ieri, Arafat i-a spus unui reporter România TV că se va discuta în instanță.

“Vă răspund și ne vedem în instanță”. Replica lui Arafat a venit în această dimineață, după ce ieri DSU a criticat presa care a pus întrebări despre proteste la un eveniment al DSU.

“Prin această precizare de presă, dorim să ne exprimăm profundul regret față de cele întâmplate astăzi, la evenimentul prilejuit de recepția Centrului mobil de instruire a populației pentru răspuns la situații de urgență.

Sperăm că acest eveniment, orientat în mod real înspre salvarea de vieți prin scopul bine stabilit de educare și conștientizare a populației cu privire la măsurile de prevenție și de acțiune în diverse situații de urgență, NU a fost umbrit de demersul jurnalistic de “înaltă calitate și profesionalism” devoalat astăzi de reprezentantul televiziunii România TV.

Dorim să mulțumim celorlalți reprezentanți media care au înțeles scopul nobil, educațional al acestui proiect, prezentat astăzi și nu au dat curs acestui atac la persoană, intens promovat de postul amintit anterior.

Dorim să precizăm opiniei publice, că în acest moment sunt 2 sesizări înaintate de către DSU, Consiliului Național al Audiovizualului.

Acestea se alătură celorlalte plângeri, deja soluționate, postul respectiv primind amenzile corespunzătoare, ca urmare a încălcării în mod repetat a mai multor articole din Legea Audiovizualului.

Totodată, dorim să ne cerem scuze distinșilor noștri invitați pentru situația creată”, a informat DSU ieri.