Raed Arafat, chef cu muzică lăutărească și scrumbie la grătar! N-a sunat nimeni la 112

0
140

Raed Arafat, chef cu muzică lăutărească și scrumbie la grătar! Cum cifrele infectărilor scad, medicul a găsit un răgaz să mai vorbească și de altceva decât de nenorociri și coronavirus.

Șeful Departamentului pentru situații de Urgență a mîncat scrumbie și i-a vorbit lui Mircea Dinescu de preferințele sale culinare. Invitat de cunoscutul poet la emisiunea sa de cultură gastronomică ”Poezie și delicatețuri”, Raed Arafat, cel care de mai mult de un an vorbește despre coronavirus și număr de infectări, a vorbit pentru prima oară de la începutul pandemiei despre altceva. Mai precis despre ce alimente consumă pentru a-și ține imunitatea puternică.

Vedete noastre care au moștenit averi de milioane! Vezi cine are un munte din showbizz și care s-a ales cu o vilă în Spania

Raed Arafat, chef cu muzică lăutărească și scrumbie la grătar! A gustat pește deși preferă ”carne” de mazăre

Secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne, medicul de origine palestiniană s-a delectate cu scrumbie de Dunăre, orez, ștevie și salată cu ciuperci pleurotus, dar și cu muzica unuia dintre veteranii muzicii lăutărești, ionel Tudorache.

Șeful ISU nu consumă carne  și alimente de origine animală, așa că Mircea Dinescu a trebuit să găsească înlocuitorul potrivit. Raed Arafat a renunțat la carne de la începutul anilor 2000, în schimb, a găsit un înlocuitor potrivit. Este vprba de ”carne” de mazăre. ”Există o firmă care aduce produse din carnea de mazăre în România. Produce mititei din mazăre, carne tocată din mazăre, salam din mazăre. Mititeii se pregătesc la grătar cum se pregătesc mititeii obişnuiţi. Totul se prepară precum carnea obişnuită, chiar şi gustul este oarecum similar”, i-a spus poetului bucătar Mircea Dinescu, Raed Arafat la cheful ad hoc cu muzică lăutărească și scrumbie la grătar!

Angela Rusu a devenit bunică cu o lună înainte să devină mamă din nou