Raed Arafat se ia de ”divele” din România: Nici NU vreau să le spun numele

0
41

Raed Arafat a răbufnit la adresa ”divelor” din România și al impactului lor asupra românilor în contextul vaccinării.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, consideră că dorința oamenilor de a se vaccina a scăzut și din cauza ”unor dive”, care răspândesc opinii false la televizor.

De menționat este faptul că Arafat a făcut referire în special la creatoarea de modă, Dana Budeanu, despre care supune că ”se pretinde un expert”, iar acest lucru este o problemă.

”Noi putem să prevenim un val patru al pandemiei cu cât avem mai multe persoane care s-au vaccinat. Acest lucru ce înseamnă? Înseamnă: lăsăm sfaturile divelor de pe televiziuni – şi ştiu despre cine vorbesc aici, dar nu vreau să spun numele – una, în mod special, care apare şi comentează toată ziua”, a declarat Raed Arafat, la Digi24.

Raed Arafat o critică pe Dana Budeanu

La insistențele moderatorului, Raed Arafat a dezvăluit că persoana la care face referire în mod special este creatoarea de modă, Dana Budeanu.

”Eu am evitat să numesc, dar când apare una ca doamna Budeanu, care toată ziua am fost în gura ei cu toţii, comentând vaccinarea, măsurile, tot, într-un limbaj pe care nu pot să-l descriu. Da, este dreptul acestei persoane să-şi spună opinia. Cu toţii avem acest drept să ne spunem părerea.

Dar când această părere este exprimată de o persoană care se pretinde un expert şi mulţi oameni o cred devine o problemă. Şi această persoană când este promovată – şi nu numai ea – şi vine cu păreri care nu sunt medical fundamentate înseamnă că avem o problemă”, a spus șeful DSU.