AcasăMoney&PeopleRamona Olaru, despre salariul său de la ”Neatza”: ”Sunt plătită fix pentru...

Ramona Olaru, despre salariul său de la ”Neatza”: ”Sunt plătită fix pentru ceea ce fac!”

”Vecina” Ramona Olaru de la ”Neatza”, se declară mulțumită de salariul său de la matinalul Antena 1, ba chiar reușește să economisească.

Fostul manechin, una dintre cele mai vesele prezențe din emisiunea ”Neatza cu Răzvan și Dani”, nu ascunde faptul că a muncit din greu pentru parcursul său profesional și e mulțumită de modul în care au evolat lucrurile pentru ea, chiar și din punct de vedere al salariului lunar.

”Sunt plătită fix pentru ceea ce fac. Și nu este rău să fiu plătită pentru efortul depus. Vorbim de niște ani adunați, nu de ceva care s-a întâmplat peste noapte. Da, sunt mulțumită de cât câștig. Mi-am luat și mașină și, în curând, eu și Cătălin vrem să ne luăm și o casă. Dar nu ne grăbim, stabilim deocamdată de ce avem nevoie”, spune Ramona Olaru care reușește să fac și economii, de ”câteva salarii puse de-oparte”. Fostul manechin ar avea un salariu de circa 2000 de euro pe lună.

Casa din Zambaccian ce a aparținut lui Sergiu Nicolaescu este de vânzare. Ce preț fabulos se cere!

Ramona Olaru, despre salariul său de la ”Neatza”: ”Nu este rău să fiu plătită pentru efortul depus

Înainte să ajungă ”vecina” de la ”Neața”  Ramona Olaru  a lucrat ca picolo și ospătar timp de doi ani și a absolvit Facultatea de Agronomie din București

Am fost ospătăriță, dar am început ca picolo, la un restaurant în Drajna, județul Călărași. Eram o țărăncuță, nici fizic, nici moral, nici vestimentar nu eram ca acum. Băieții se luau de mine.Am muncit ceva timp acolo, cred că vreo doi ani. Trebuia să fac niște bani, ca să plec la București. Am fost și la sapă, deci am început mult mai de jos”, spune Ramona, una din vedetele de televiziue căreia nu ii este rușine că a copilărit la țară.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.