Ramona Păuleanu s-a apucat de construit vile. Înainte să ajungă la Pro TV a lucrat la un magazin de materiale de construcții

Pezentatoarea meteo de la Pro Tv, Ramona Păuleanu s-a apucat de construit vile. Chiar daca vremea este imprevizibilă, mereu schimbătoare, fluctuația prețurilor materialelor de construcții reprezintă un domeniu care nu are secrete pentru frumoasa vedetă

Asta pentru că, cu mult înainte de Pro TV,  Ramona Păuleanu a lucrat într-un magazin de materiale de construcții și a învățat cam tot despre acest domeniu. ”Am învățat cam tot ce se poate învăța despre gips carton, holșuruburi, instalații sanitare și electrice, vată minerală”, povestestește prezentatoarea aflată încă în concediul postnatal. A angajat o bonă și, susținută și de soțul său,  s-a apucat de ridicat vile în zona Corbeanca chiar dacă nu este tocmai cea mai bună perioadă pentru o astfel de afacere având în vedere explozia prețurilor la materialelor de construcții.

Ramona Păuleanu s-a apucat de construit vile

Smiley, contract de milioane de euro! Casa sa de producție muzicală a intrat în lumea bună a muzicii

Ramona Păuleanu s-a apucat de construit vile ”Speram la un profit minim”

”Speram la un profit minim iar cumpărătorii vor avea, la gata, casa pe care și-o doresc, la un preț onest.Nu este pentru prima dată când construim, nu suntem începători, este doar prima dată când construim pentru familii. Avem, printre altele, un cămin pentru persoane vârstnice ridicat de noi”, spune prezentatoarea Pro TV care a trăit mari emoții anul trecut, după ce a adus pe lume gemeni iar unul a fost tratat multe luni ca urmare a unei bacterii luate din spital.

Am dat în judecată spitalul Filantropia pentru malpraxis. Pentru faptul că, la două luni de la internare, băiatul meu a făcut sepsis și meningită bacteriană după ce a luat un enterococ de acolo. Da, le-am cerut 1 milion de euro despăgubiri”,spunea Ramona Păuleanu după ce a intentat proces maternității.

Ionuț Dolănescu a vândut casa sa din Florida pentru a reface conacul din București moștenit de la Ion Dolănescu

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed