RĂZBOI în piața media! TVR va da în judecată Antena 3

TVR a anunţat că va sesiza CNA şi va da în judecată Antena 3 după ce, în cadrul emisiunii Sinteza zilei, postul de televiziune a difuzat fragmente din două reportaje, fără acord, anunță Pagina de Media.

Totodată, spun cei de la TVR, Antena 3 a acuzat pe nedrept postul public de cenzură.

„Reprezentanţii SRTv au în vedere sesizarea Consiliului Naţional al Audiovizualului, precum şi demararea unei acţiuni civile în instanţă, fără a fi exclusă varianta formulării unei plângeri penale.

Reiterăm faptul că difuzarea de către postul de televiziune Antena 3 a fragmentelor extrase din programul „Dosar România” s-a realizat fără acordul SRTv”, spun reprezentanţii TVR, într-o poziţie obţinută de Paginademedia.ro

Mai mult, Mihai Gâdea e acuzat că a supus în emisiune despre realizatorul programului „Dosar România”, Răzvan Butaru, că a difuzat cu întârziere ancheta pentru că a fost cenzurat. „Afirmaţie falsă şi deosebit de gravă care aduce prejudicii atât imaginii televiziunii publice, cât şi realizatorului SRTv”, spun reprezentanţii TVR.

Cele două emisiuni au prezentat mai multe interviuri despre situația din spitalele Covid de la începutul pandemiei, atunci când medicii au fost acuzați în media locală și de către aparținători de lipsă de pregătire și interes în tratarea bolnavilor și de lipsa de comunicare cu rudele acestora.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed