AcasăMoney&PeopleElisabeta a II-a împlinește astăzi 96 de ani. Regina Marii Britanii sărbătorește...

Elisabeta a II-a împlinește astăzi 96 de ani. Regina Marii Britanii sărbătorește la Norfolk

Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord împlineşte astăzi 96 de ani.

 Suverana, care a urcat pe tron în 1952, le-a arătat supușilor săi ca este bine printr-o fotografie publicată pe pagina Royal Windsor Horse Show în care apare între doi ponei, Bybeck Katie şi Bybeck Nightingale, în curtea  Castelului Windsor. Loc unde s-a mutat definitiv după ce, timp de 70 de ani a locuit la Buckingham, reședința oficială a familie regale din 1837. Însă, pentru celebrarea sa, monarhul a ajuns la moșia din Norfolk, unde prefera să petreacă multe timp cu prințul Philip.

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a împlinește astăzi 96 de ani

Paște cu Isus din Nazareth. Ce post difuzează filmul anul acesta, când și de la ce oră

Elisabeta a II-a împlinește astăzi 96 de ani. La dineu va lipsi Prințul Charles

Elisabeta a II-a ajuns la Sandrigham, Norfolk astăzi și a vizitat camaba unde fostul său soț, prințul Philip, ducele de Edinburgh (trecut în neființă anul trecut, la venerabila vârstă de 99 de ani)  și a petrecut mult timp după ce s-a retras din viața regală. Majestății Sale îi are invitați la masa pe Ducele și Ducesa de Cambridge și cei trei copii ai lor, Prințul Charles și ducesa de Cornwall vor rămâne în Scoția, conform The Mirror.

Anul acesta, pe 6 februarie, Elisabeta a II-a a sărbătorit Jubileul de Platină, ce marchează 70 de ani de domnie. Regina Elisabeta, cel mai longeviv și cel mai longeviv monarh al Marii Britanii a ajuns la Jubileul de Platină ce va avea loc tot la Buckingham, între 2-5 iunie a.c.

Joia Mare: ”Focul morților”, ”sfoara sub pernă”, ”post cu mâncare uscată”

 

Ultimele Articole