Resturi dintr-o mână umană, găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, cu muşcături de animale. Ar fi vorba despre un criminal din București

Resturi dintr-o mână umană au fost găsite într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, judeţul Argeş, prezentând urme de muşcături de animale. Poliţiştii au deschis o anchetă şi au stabilit că este vorba despre un bărbat de 53 de ani din Bucureşti, cu antecedente penale.

UPDATE – ”În urma prelevării amprentelor de la fragmentul de membru superior drept, găsit în noaptea de 08 spre 09 decembrie, în comuna Dragoslavele, şi a implementării acestora în baza de date, poliţiştii au reuşit identificarea persoanei căreia îi aparţine, respectiv un bărbat de 53 de ani, care figurează cu domiciliul în municipiul Bucureşti. De asemenea, s-a stabilit faptul că bărbatul figurează cu antecedente penale”, a transmis IPJ Argeş.

Cercetările în acest caz continuă pentru identificarea restului cadavrului. Poliţiştii au extins verificările şi în localităţile unde persoana a avut domiciliul anterior.

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”La data de  08.12.2023, în jurul orei 23.50, pe raza comunei Dragoslavele, pe DJ 725, într-o zonă nelocuită, în apropierea râului Dâmboviţa, a fost găsit un fragment de membru uman superior drept, prezentând leziuni cu aspect de muşcături de animale”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că  se continuă cercetările pentru găsirea restului cadavrului, identificarii persoanei şi stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

”A fost intocmit dosar penal sub aspectul infracţiunii de ucidere din culpă”, a mai transmis sursa citată.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed