AcasăMoney&PeopleRevelion cu scandal între foștii Divertis! Toni Grecu acuzat de ex-colegii săi...

Revelion cu scandal între foștii Divertis! Toni Grecu acuzat de ex-colegii săi că s-a folosit de titulatură pentru un contract cu TVR-ul

Ulterior televiziunea publică, simțind că va fi băgată la mijlocul unui scandal, a dres busuiocul și a promovat emisiunile cu pricina -”Gala Premiilor Masca de Aur” și ”Viața bate câmpii”- excluzând titulatura de Divertis, folosind doar  numele celor din distribuție (Monica Anghel, Jojo – Cătălina Grama, Cătălin Neamțu, Cosmin Natanticu, Claudiu Maier, Andreea Doinea, Darie Valentin, Cătălin Cățoiu – Țeavă, Dragoș Mușat – Tetelu, implicit Tony Grecu).

Deși toți au convenit la acel moment de cotitură să îngroape titulatura respectivă, cu ori fără voia sa, Toni Grecu și noua sa gașcă au fost prezentați drept Divertis, informație care i-a intrigat la culme pe foștii săi colegi ce au continuat munca sub denumirea de Distractis (Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu,  Florin Constantin, dar și cu regreatul Gyuri Pascu)

În 2021 se întorc festivalurile muzicale în România! Electric Castle au anunțat capetele de afiș iar ARTmania tot lineup-ul

”Acum niște ani în urmă am decis cu toții (cei 10 ) că nu vom mai folosi denumirea de ”Divertis” decât cu acordul tuturor celor care au hotărât asta … Toni avea o vorbă …”E mare foamea de bani, băieți…”, i-a replicat Cristian Grețcu fostului lider al grupului umoristic, Toni Grecu.

Foștii Divertis, deveniți Distractis vor fi și ei prezenți în programul din noaptea dintre ani al Antena 1 cu sceneta ”Clarvăzătorul din Băicoi” din cadrul ”Show și-așa”, care va fi divuzată între orele 20.00-22.00.

Trupa de bază, Divertis a luat ființă în 1981 fiind compusă de Toni Grecu,  Doru Antonesi și Florin Constantin. Grupul a suferit mai multe schimbări de componență, iar una radicală a fost în 2010, când majoritatea membrilor au luat un nou drum sub o nouă titulatură – Distractis (Cristian Grețcu, Silviu Petcu, Valentin Gora, Cătălin Mireuță, Doru Antonesi, Doru Pârcălabu, Florin Constantin și regretatul Gyuri Pascu. Tony Grecu și-a făcut o nouă echipă și a continuat să facă umor în propriile producții de televiziune (Serviciul Român de Comedie).

Împăcarea sfârșitului de an muzică! Toni Șeicărescu a fost reprimit în Direcția 5

 

Ultimele Articole