x


  • EUR
    4.8743
    USD
    4.0259
string(14) "moneyamppeople"

Revelionul găzduit de Televiziunea publică, în vizorul CNA-ului ”A fost un spectacol grotesc, de instigare la nerespectarea regulilor de protecție”

Programul de Revelion oferit de TVR 1 agită spiritele în zona politică, a cultelor religioase dar și la Consiliul național al Audiovizualului. Dorina Rusu, membră a autorității de apărare a interesului public în domeniul serviciilor de programe audiovizuale, l-a numit un ”spectacolul grotesc” și acuză TVR-ul de ”instigare la nerespectarea regulilor de protecție anti-coronavirus”

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 03.01.2021, 10:57

”În noaptea de Revelion, televiziunea publică publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simţ, ci şi legislaţia audiovizualului”, spune Dorina Rusu, după ce televiziunea națională a ales să .difuzeze în noaptea dintre ani show-ul „Revelion la mine acas’”, filmat în pub-ul deținut de Mugur Mihăescu în Centrul Istoric. Printre invitați s-a numărat Dan Bittman, care în această toamnă a acuzat autoritățile că au „scos din burtă” numărul de victime provocate de Covid-19.

„Nu este vorba doar despre nişte glume proaste la adresa autorităţilor care gestionează criza generată de pandemie, ci despre faptul că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, ia în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar instigă la nerespectarea lor. Într-o perioadă atât de complicată cum este cea generată de pandemie, televiziunile şi posturile de radio trebuie să-şi înţeleagă nu numai libertăţile, ci şi responsabilităţile, iar televiziunea publică este cu atât mai datoare la responsabilitate cu cât este finanţată din bani publici. Dar acesta a fost încă unul dintre momentele deloc rare, din păcate, în care TVR şi-a abandonat misiunea publică”, mai spune Dorina Rusu.

Câți bani au primit vedetele noastre să se dezbrace în Playboy! Cine a făcut-o GRATIS

Protagoniștii programului special de Anul Nou au luat în derâdere și cele sfinte, printr-o scenetă în care se vorbește despre modul în care petrece Anul Nou la biserică, iar un personaj, o femeie pupă microfonul ca pe icoane.

La rândul său, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă din Camera Deputaţilor, deputatul USR Iulian Bulai, urechează TVR-ul.”Pe banii noștri, TVR1 a avut de Revelion un program plin de bășcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie: mască, vaccin, pericol, protejare, distanțare socială. Cu oameni declarați fani ai teoriilor conspirației, TVR1 a avut de Revelion un program plin de băşcălie la adresa a tot ce înseamnă pandemie. La TVR1 a fost un show de prost gust. Am apreciat mai mult prezența lui Fuego la TVR2 – apropo, cu o producție mult mai ieftină decât producția stand up-ului plătit enorm la TVR1. Teatrul ieftin de Revelion a costat statul român 140.000 euro. Enorm”.

Conform mai multor surse citate de mass media, contractul cu Radu Pietreanu șli Mugur Mihăescu însumează circa 50.000 euro.

Bancuri cu Chuck Norris știe toată lumea. Însă știi care este numele real al actorului?