AcasăMoney&PeopleRihanna a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite, îmbogățită prin...

Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite, îmbogățită prin propriile forțe. A atins un prag istoric

Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite, îmbogățită prin propriile forțe.

Averea solistei care a luat o pauză pentru a deveni mămică, este de 1,7 miliarde de dolari. Pe lista anuală Forbes, solista de 34 de ani a fost până acum cea mai bogată femeie sub 40 de ani. În clasamentul general al femeilor bogate de peste ocean, Rihanna ocupă locul 21.

Solista originară din Barbados, lansată de Jay Z, alt muzician devenit miliardar, a făcut avere din muzică, dar mai mult din afaceri. Artista şi-a lansat o colecţie de machiaj (în parteneriat cu conglomeratul francez de produse de lux LVMH) şi un brand de lenjerie intimă cu vânzări ce au explodat în pandemie.

Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite

Andreea Bănică își inaugurează hotelul de la mare! ”Este la alt nivel față de cele din Eforie Nord”

Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din Statele Unite, îmbogățită prin propriile forțe

Rihanna, care a devenit oficial miliardară anul trecut, a reușit să o detroneze pe influencerița Kim Kardashian (41 de ani), la categoria cea mai  bogată femeie din America. ”Banii nu sunt pentru mine, întotdeuna mă gândesc că pot ajuta pe altcineva. Lumea te poate face să crezi că anumite lucruri sunt prioritate și te poate face să ratezi cu adevărat esența vieții, ce înseamnă cu adevărat să trăiești”, este de părere Rihanna, cântăreață ce a vândut  peste 250 de milioane de discuri.

Mari vedete ce locuiesc la castel. Surprinzător, avem și noi un exemplu /FOTO

Ultimele Articole