Rivalitatea dintre Brenciu și Bănică Jr. s-a mutat pe internet! DUELUL POZELOR cât o mie de cuvinte!

0
231

Rivalitatea dintre Brenciu și Bănică Jr. s-a mutat pe internet, în lipsa concertelor. Cei doi, tătici la a doua tinerețe, se întrec în online, în imagini emoționante ce spun cât o mie de cuvinte. Imagini menite a topi inimile admiratoarelor și a mări comunitățile de fani.

Conștientizând că este drăguț a vedea bărbați celebri cu copii lor, Brenciu și Bănică Jr. se duelează în strâns ”Like”-uri, amândoi evidențiind calitatea de părinte. Horian Brenciu (48 ani) emoționează printr-o ipostază în care-l ține la piept pe băiețelul său, care astăzi împlinește 7 ani iar, ca replică, Ștefan Bănică Jr. (53 ani), se laudă cu o imagine în care evidențiază legătura sa special cu juniorul său, Alexandru (2 ani).

Rivalitatea dintre Brenciu și Bănică Jr. s-a mutat pe internet! Se întrec în ”Like”-uri la poze cu moștenitorii lor

”Toma Brenciu, prințul moștenitor, împlinește astăzi 7 ani. La mulți ani celui mai frumos băiat din lume!”, spune Brenciu în vreme ce Bănică spune că a ieșlit ”la o discuție” cu micuțul său și al Laviniei Pârva.

rivalitate-brenc

Meghan Markle a născut! Anunțul oficial a fost făcut aseară

Rivalitatea dintre Brenciu și Bănică Jr este veche. Devenind chiar și pentru ei destul de evident faptul că, amândoi, împart cam același segment de public, înaintea blocării activității concertistice, cei doi au fost în concurență aprigă duelându-se în număr de spectatori plătitori de bilete la Sala Palatului ori în turnee, și în calitate de jurați la talent show-uri. În ultimii doi ani a fost o adevărată luptă pe sali de spectacole și spectatori dintre Ștefan Bănică Jr. și Horia Brenciu. Fapt pentru care au trebuit să semneze o ”pace” în fața unui ”mediator”, un important organizator de turnee concertistice și de teatru, cel cu care amândoi colaborează.

Savuroase erau săgețile pe care cei doi și le trimiteau la X-Factor!

Banică: “A venit unul care a cantat o melodie a lui Elvis”

Brenciu: “Asta e piesa pe care o canta Bănică”

Banică: “Da, dar macar eu nu cânt 20 de coveruri și doar 2 piese proprii”

 

ARO-ul unui român face furori în New York /VIDEO. În weekend, a apărut într-un popular serial de televiziune american