AcasăPoliticRobert Turcescu către Grigore Cartianu: Măi prăpăditule!

Robert Turcescu către Grigore Cartianu: Măi prăpăditule!

Robert Turcescu a răbufnit și lansează critici dure la adresa lui Grigore Cartianu, pe care îl numește ”prăpădit” pentru activitatea sa din ultima perioadă.

Într-o postare pe Facebook, Robert Turcescu susține că Grigore Cartianu s-a luat de el pe site-ul personal, scriind un articol ”insinuant”, în care îl amestecă cu social democrații.

Totodată, acesta îl întreabă pe Cartianu dacă nu cumva îi este rușine să lanseze astfel de acuzații și să mintă întreaga lume.

Robert Turcescu către Grigore Cartianu: Măi prăpăditule!

„Prăpăditul de Grigore Cartianu (pe care acum niște ani l-am cules din flegmele în care il aruncaseră toți și l-am adus in emisiuni de televiziune că mi-era milă de el) îndrăznește să se ia de mine pe site-ul lui. Scrie un articol insinuant, sub pseudonim, in care amestecă numele meu cu PSD, pe motiv ca am semnat listele pentru organizarea referendumului de demitere a madamei Armand.

Dincolo de faptul ca as semna aceste liste indiferent cine strange semnaturile pentru ca avem un primar catastrofal la Sectorul 1, stau si ma minunez cum de isi permite Cartianu sa deschida gura pe marginea unor astfel de subiecte! El care a papat in ultimii ani sume consistente de bani in campania electorala, de la mai toate partidele politice. Numai PMP i-a dat niste zeci de mii de euro!

El care a vandut cărți carate cu portbagajul si cu geamanatanul prin toata Europa si prin America, fara sa dea un bon fiscal, fara sa plateasca impozit pe venit sau pe profit. Bani la negru, altfel spus. El care a ajuns sa-l scuipe pe Radu Moraru, care e nasul copiilor lui, doar pentru ca Moraru nu a mai avut de unde sa-l plătească la un moment dat. Cartianu care pozeaza in sarantoc, dar care a ajuns sa cumpere zeci de hectare de pamant si de padure, de zici ca e cel mai de succes autor de carti de la Marin Preda incoace! Pai, vorba lui Tanase, de unde, mai, nene?!

Nu ti-e rușine, lepră, sa deschizi gura? Chiar crezi ca poți minți la nesfârșit pe toată lumea? Nu poti, mai, prapaditule!”, a scris Turcescu pe Facebook.

Ultimele Articole