#roboterapeut, un aparat de top din Enayati Hospital, care te ajută să mergi mai departe, mai ușor!

0

Neputința și imobilitatea, consecințe ale anumitor diagnostice, ar trebui să nu mai învingă niciun pacient. 

În Enayati Hospital, tehnologia revoluționară a dat mâna cu empatia și a adus soluții de recuperare robotică rapidă, care se adaptează nevoilor diferitelor patologii și îmbunătățesc semnificativ reabilitarea motorie a celor atinși de afecțiune.   

Pacienții care au supraviețuit unui accident, care au trecut prin intervenții chirurgicale complicate sau care au fost diagnosticați cu boli neurologice ce le-au diminuat capacitatea de mișcare au acum șansa la o recuperare mai ușoară, robotizată. 

Cel mai bun aparat de reabilitare medicală, #roboterapeutul din baza de recuperare a spitalului privat din nordul capitalei, Enayati Hospital, este în fapt un exoschelet controlat în permanență de un kinetoterapeut, cu indicatori preciși, urmăriți computerizat, conform recomandărilor medicale, care sprijină pacientul pe tot parcursul reabilitării sale. De-a lungul spitalizării, cu ajutorul unui plan personalizat de tratament elaborat în funcție de problema medicală a pacientului, acest aparat extraordinar este asistat de ce mai bună tehnologie și face ca dobândirea mobilității să fie un proces mai ușor de suportat și cu rezultate remarcabile. 

Tehnologia avansată pe care o folosește #roboterapeutul face din acesta cea mai bună alegere pentru persoanele care se confruntă cu limitări motorii sau neurologice, cum ar fi cele cauzate de accidente vasculare cerebrale, de traumatisme ale măduvei spinării sau de alte afecțiuni neurologice, precum scleroza multiplă.

Acest robotul medical ajustează nivelul de sprijin sau rezistență a pacientului în timp real și evaluează cu precizie mișcările, ceea ce ajută la monitorizarea corectă a progresului acestuia. Astfel, recuperarea neuromotorie asistată de #roboterapeut, ca tratament personalizat și constant, devine esențială în procesul de reabilitare medicală.

La Enayati Hospital, recuperarea medicală robotică este susținută de o echipă dedicată care cuprinde peste 30 de specialiști în domeniul recuperării, care folosesc această tehnologie revoluționară pentru a-i ajuta pe pacienți să meargă mai departe. Astfel, planul de tratament este adaptat nevoilor specifice ale fiecărui pacient și diagnosticului acestuia, amplificând eficacitatea recuperării ulterioare. 

În plus, arhitectura acestui echipament robotizat este gândită pentru a reduce riscurile de accidentare și asigură un mediu confortabil pentru pacienți. Totodată, tehnologia computerizată și asistată de #roboterapeut permite monitorizarea progresului pacientului, încurajându-l în timp real, prin înregistrarea salturilor de evoluție și analiza rezultatelor obținute. 

 „Ne bucurăm să avem la îndemână acest aparat robotizat care, probabil este cel mai bun din țară la acest moment, și care ne permite o ajustare fină a tratamentului, respectiv creșterea semnificativă a șanselor de reabilitare ale pacienților noștri. Cu ajutorul acestei tehnologii avansate, oferim o speranță reală celor care se luptă să-și recupereze mobilitatea și autonomia. Pacienții noștri, indiferent de vârstă, au înregistrat îmbunătățiri spectaculoase în evoluția reabilitării, ceea ce ne confirmă valoarea esențială a acestei abordări inovatoare, prin recuperarea robotizată, oferită de #roboterapeutul nostru.”, afirmă Dr. Mihaela Parnia, medic specialist Recuperare medicală, Șef al Bazei de Recuperare din Enayati Hospital.

Sprijiniți și asistați de aparatură specializată și super-performantă de recuperare medicală, precum și supervizați de specialiști care practică medicină din suflet și cu responsabilitate, pacienții pot vedea îmbunătățiri esențiale în mobilitatea și funcționalitatea lor. Enayati Hospital este un spital privat în care, de-a lungul timpului, cazuri grele au fost rezolvate prin precizia tehnologiei momentului, amplificată de empatia și dedicarea echipei medicale. 

Parte din Orașul Medical, Enayati Hospital impune standarde superioare în domeniul îngrijirii medicale și asigură fiecărui pacient o experiență de reabilitare medicală la nivel de excelență.  

Alege recuperarea medicală cu internare în Enayati Hospital pentru a beneficia de un plan de tratament complet, asistat inclusiv de aparatura de top, robotizată!