AcasăMoney&PeopleRocsana Marcu a renunțat la notorietate! După 25 de ani de emisiuni...

Rocsana Marcu a renunțat la notorietate! După 25 de ani de emisiuni proprii și concerte, și-a luat copiii și s-a mutat la Londra

Poate că și blocajul major din lumea artistică a împins-o să lase tot în urmă, 20 de ani de activitate în showbiz, în care a fost solistă, gazdă a mai multor emisiuni de televiziune și prezentatoare a sute de spectacole publice, în întreaga țară.

Rocsana, care a luat drumul televiziunii în adolescență, la defuncta emisiune ”Videomagazin” (TVR), apoi ”Duminica în familie ” (Antena 1, pe atunci prezentată de Mihaela Rădulescu), a continuat cu emisiunea sa la Prima TV, apoi MTV România, Antena Stars dar și propria-i trupă dance, alături de nimeni altele decât Ileana Lazariuc și Lili Sandu (formația Trinity).

Vica Blochina, chemată la tribunal pentru noi datorii la întreținere

Perioada de izolare s-a dovedit un prilej pentru a lua acestă decizie majoră, să îngroape tot ceea ce a făcut până la această vârstă. Rocsana, vedetă Playboy ( a apărut nu o dată ci de două ori în populara revistă pentru bărbați) și-a închiriat vila sa din Pipera, și-a luat cei doi copiii și s-a mutat în Anglia. A fost un pic mai delicată situaţia ei pentru că nu este singură, ci are două fiice mari, la şcoală, aşa că trebuia să ia o hotărâre comună, iar cea mai bună a fost aceea de a pleca toate.  Aşadar, de mai bine de patru luni, mai precis de la finalul lui iulie, Rocsana Marcu şi fiicele sale, Indira (7 ani) şi Mayra (12 ani) au zburat cu destinaţia Londra. Unde şi-au găsit o locuinţă frumoasă şi şcoală pentru fete.

În ultimii ani, Rocsana a prezentat mai multe petreceri românești în Marea Britanie, loc unde și-a făcut mulți prieteni.

Pepe divorțează de Raluca, soția sa! ”Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relaţiei”

 

Ultimele Articole