Românii au talent, revine în 2021 cu ”porție dublă” Din 5 februarie, grandiosul concurs va fi difuzat de două ori pe săptămână

0
8
Românii au talent, revine în 2021 cu ”porție dublă” Din 5 februarie, grandiosul concurs va fi difuzat de două ori pe săptămână

AndraFlorin Călinescu, Andi Moisescu și Alexandra Dinu, jurații sezonului 11 al popularului concurs muzical de televiziune revin în 2021 cu o nouă galerie de talente autohtone unele de-a dreptul surprinzătoare.

Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.

Pavel Bartoș și Smiley vor fi, ca și la edițiile anterioare, prezentatorii spectacolului de televiziune care, din septembrie 2020 a demarat preselecțiile care au avut  în întreaga țară. Echipa căutătorilor de talente a asigurat toate condițiile de siguranță: de la distanța socială atât în sălile de casting, cât și în zonele de așteptare, la asigurarea măștilor și a soluțiilor de dezinfectare

Cele două vedere au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!  Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon… spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu două  ediții pe săptămână!

Rică Răducanu a ajuns la spital. Legenda fotbalului nostru a fost internat cu COVID-19, la fel și soția sa ”Ea are nevoie de oxigen”

.Ediția din 2019 a emisiunii “Românii au talent” a fost câștigată de Radu Palaniță, un mecanic auto supranumit “Frank Sinatra de România”. Încă din audiţii şi de la butonul galben al lui Florin Călinescu, acest concurent s-a numărat printre preferaţii publicului. Vocea sa a convins pe rând juraţii, dar şi telespectatorii.

Romanița Iovan face parastas pentru pilotul Adrian Iovan în locul unde acesta a căzut cu avionul