AcasăMoney&PeopleS-a deschis școala de vară Cătălin Crișan! Solistul încearcă o nouă afacere

S-a deschis școala de vară Cătălin Crișan! Solistul încearcă o nouă afacere

Cătălin Crișan a deshis o școală de vară pentru copii ai căror părinți vor să-i țină antrenați și educați. Artistul se ocupă personal de micii elevi ca profesor de actorie și muzică.

Afacerea solistului, centrul educațional ce-i poartă numele a fost blocat din cauza pandemiei, Crișan făcând eforturi mari să păstreze măcar o parte a profesorilor angrenați în propria școală. Până la apariția restricțiilor medicale, solistul a pregătit zeci de elevi la propria școală, în  ateliere și clase de canto, teatru, limba engleză (pregătire examene Cambridge), limba franceză, limba română și matematică (admitere liceu și bacalaureat),  pian clasic, dicție, karate kyokushinkai, chitară, coregrafie (dans modern și de societate), dezvoltare personală.

Pe ce dă Speak bani constant. Are aproape 100 de perechi! ”E o boală”

S-a deschis școala de vară Cătălin Crișan! Solistul își așteaptă noi elevi

”Promovăm învățarea “din joaca”, într-o atmosfera calda și vesela vor face ca vara piticilor să fie plina de amintiri frumoase!”, își descrie proiectul școlar artistul-profesor,  autorul a zeci de melodii din perioada de aur a muzicii ușoare românești. ”De vreți doar un atelier sau pe toate, de vreți sa ne vizitați doar o zi sau în toate zilele, va așteptăm cu drag și bucurie!”, adaugă artistul care se ocupă personal de ateliere (povești, pian și cursuri de muzică). Cântărețul-profesor Cătălin Crișan nu a uitat de pasiunea sa pentru muzică și are pregătite două noi albume, dar și un roman și o nouă piesă de teatru.

Ion Țiriac a imobilizat un hoțul ce i-a intrat în casă. Poliția i-a mulțumit!

Ultimele Articole