S-au găsit noi ”Chefi la cuțite!” Nu trei ci patru bucătari vin în locurile lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu

Antena 1 le-a găsit repede înlocuitori chefilor demisionari Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, cei care au ajuns ”la cuțite” cu mai marii Antena 1.

Postul de televiziune a anunțat că va emisiunea continuă cu un nou sezon, cel de-al 13-lea printr-un calup clipuri video de prezentare, însă păstrează surpriza identității noilor vedete ale emisiunii de cooking.

”Fii cu ochii-n patru. Vin noi chefi la cuțite în curând”, semnalează subtil Antena 1 în noul promo, de prezenta în noul sezon a unui juriu din patru bucătari. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au refuzat să mai filmeze pentru un nou sezon al emisiunii după ce nu au ajuns la un consens cu producătorul emisiunii privind programul de filmare al emisiunii, care le consuma mult timp acestora, fiecare parteneri în propiile afaceri.

S-au găsit noi ”Chefi la cuțite!” ”Nici nu am ajuns vreodată la vreo discuție de bani. Dacă spune cineva de bani, minte. Băi, nene, dacă îmi mai dai încă un milion, cum poți să-mi scoți oboseala din mine? Este o oboseală fizică, eu am 50 de ani! Mona lucrează în ritmul ăsta de când se știe ea, noi, nu”, a dat detalii Scărlătescu despre relația dintre el și mai marii Antena 1. ”Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă”, a fost punctul de vedere al lu Florin Dumitrescu care, la rândul său și-a reluat munca ce l-a consacrat, în bucătăriile restaurantelor cu ștaif.

Cargo, în impas: riscă să își piardă numele și trupeții au de plătit 11.699,96 lei cheltuieli de judecată! Tribunalul București a respins acțiunea rockerilor

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed