S-au lepădat de NUMEROLOGIE! TARDIV

Conducerea Inspectoratului Şcolar Galaţi a trimis o nouă adresă tuturor directorilor de şcoli din judeţul Galaţi, prin care se delimitează de proiectul privind numerologia. Conducerea Inspectoratului Şcolar (ISJ) Galaţi iese din nou la rampă cu o nouă adresă trimisă pe 13 ianuarie instituţiilor de învăţământ din judeţ.

 

PNL, îngropat în datorii. Cât au cheltuit la alegerile parlamentare

 

 

În adresa respectivă, semnată de inspectorul şcolar Selena Costea şi inspectorul şcolar adjunct Maricel Lazăr, se menţionează că ”în urma analizei conţinuturilor proiectului <Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev>, le apreciem ca fiind irelevante în raport cu priorităţile de politică educaţională pe care le promovăm. În consecinţă, ne delimităm de proiectul menţionat şi revocăm adresa nr. 81/07.01.2021”.

 

Război total. Rareș Bogdan e la mijloc. Un război cu structuri de tip mafiot

 

 

Recţia ISJ Galaţi este tardivă, ţinând cont că  peste 600 de profesori au participat online pe 8 ianuarie la conferinţa cu tema amintită şi nu face altceva decât să adâncească confuzia cadrelor didactice în legătură cu acest subiect. Reamintim că noul inspector şcolar general al Inspectorarului Şcolar al judeţului (ISJ) Galaţi, Selena Costea, a trimis, pe 7 ianuarie, o adresă cadrelor didactice din învăţământul formal şi alternativ din judeţul Galaţi, prin care le invita să participe la proiectul online „Numerologia – o 9 legătură între dascăl şi elev”. Proiectul fusese iniţiat de Asociaţia Numerologilor din România, iar conferinţa promovată de inspectoratul şcolar din Galaţi a avut loc vineri, 8 ianuarie, în mediul online. Contactată de Adevărul în legătură cu oportunitatea ca un inspectorat şcolar să promoveze un astfel de eveniment, inspectorul şcolar general ne-a declarat că nu vede nimic în neregulă.

 

”Inspectoratul Şcolar a trimis respectiva adresă ca un demers strict informativ ca urmare a primirii unei solicitări pe cale oficială înregistrată la noi. Nu s-a promovat ideea acestui proiect, ci doar s-a adus la cunoştinţă. Este vorba de diseminarea informaţiilor că există un astfel de proiect. Toate persoanele au dreptul să aleagă dacă sunt interesate sau nu. Lumea speculează tot felul de aspecte. A fost doar un demers informativ şi fiecare cadru didactic are libertatea de a alege”, spunea atunci Selena Costea.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed