Săptămâna Filmelor de Oscar, între 18 şi 24 februarie într-un mall din Bucureşti

Evenimentul îşi propune să dea posibilitatea tuturor celor care aşteaptă cu interes noaptea decernării premiilor Oscar (24 februarie, Los Angeles) pentru a afla cine pleacă acasă cu statueta mult-râvnită, să vadă sau să revadă o mare parte din filmele aflate în acest moment pe lista de nominalizări, informează un comunicat.

 

Pe lângă peliculele care au avut deja premiera pe marile ecrane româneşti, Săptămâna Filmelor de Oscar propune publicului avanpremiere, dar şi lungmetraje care pot fi văzute doar în cadrul acestui eveniment.

 

Săptămâna Filmelor de Oscar se deschide luni, la ora 20.00, cu avapremiera filmului „Zborul/ Flight”, cu Denzel Washington în rolul principal, nominalizat la Oscar la categoria „cel mai bun actor”.

 

Din categoria cea mai aşteptată – „cel mai bun film” -, în cadrul evenimentului vor fi proiectate „Argo”, „Amour”, „Mizerabilii”, „Viaţa lui Pi”, „Scenariu pentru happy-end”, „Misiunea 00.30 A.M./ Zero Dark Thirty”, în avanpremieră, şi „Lincoln”.

 

În exclusivitate, la Săptămâna Filmelor de Oscar, miercuri, de la ora 20.00, va avea loc proiecţia „Rebela/ War Witch”, în regia lui Kim Nguyen, nominalizat la categoria „cel mai bun lungmetraj într-o limbă străină”.

 

Joi, de la ora 20.00, este programată proiecţia filmului „Terapie specială”, care nu va fi distribuit în cinematografele din România.

 

În cadrul Săptămânii Filmelor de Oscar vor mai fi proiectate „O afacere regală/ A Royal Affair”, „Anna Karenina”, „Skyfall”, „Paradisul spulberat”.

 

Preţul unui bilet la toate proiecţiile din cadrul Săptămânii Filmelor de Oscar este de 20 de lei.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed